Marius Horia Țuțuianu: ”Întotdeauna, faptele vorbesc! Atunci când un edil respectă încrederea celor care l-au votat și face tot ceea ce este necesar pentru dezvoltarea comunității, acesta merită toate aprecierile. Primarul Comunei Limanu, Daniel Gheorghe Georgescu este un om care nu doar că și-a dorit să îmbunătățească viața locuitorilor comunei, dar a reușit să și facă acest lucru”

0
1193

Marius Horia Țuțuianu: ”Întotdeauna, faptele vorbesc! Atunci când un edil respectă încrederea celor care l-au votat și face tot ceea ce este necesar pentru dezvoltarea comunității, acesta merită toate aprecierile. Primarul Comunei Limanu, Daniel Gheorghe Georgescu este un om care nu doar că și-a dorit să îmbunătățească viața locuitorilor comunei, dar a reușit să și facă acest lucru”.

Întotdeauna, faptele vorbesc!

✅Atunci când un edil respectă încrederea celor care l-au votat și face tot ceea ce este necesar pentru dezvoltarea comunității, acesta merită toate aprecierile.

Primarul Comunei Limanu, Daniel Gheorghe Georgescu, este un om care nu doar că și-a dorit să îmbunătățească viața locuitorilor comunei, dar și a reușit să facă acest lucru. 🧾📈 Proiectele implementate de el au avut rezultate palpabile.

✅Chiar anul acesta a finalizat lucrările de racordare a întregii comunități la rețeaua de gaze naturale. Astfel, s-a făcut un pas important în dezvoltarea📈 comunei, prin creșterea gradului de confort al locuitorilor și turiștilor care sunt prezenți în fiecare vară în zonă.

De asemenea, pe perioada acestui mandat, primarul Daniel Gheorghe Georgescu, a dovedit că este preocupat de toate aspectele, atunci când și-a propus să dezvolte și să modernizeze📈 comuna, sănătatea🩺, educația📚🖊️, infrastructura rutieră🛣️.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

A finalizat grădinița din 2 Mai, a refăcut infrastructura rutieră, iar aici menționez drumul ce leagă Limanu de Hagieni, dar a și început lucrări🏗️ la sala de sport a școlii🏟️, Căminului cultural🏛️ și capelei din 2 Mai, iar pentru că sănătatea locuitorilor este importantă, a demarat construirea🏗️ unui nou Dispensar🏥 în Limanu.

✅Pentru toate proiectele🧾📈 duse la bun sfărșit, dar și pentru cele începute, am convingerea că locuitorii Comunei Limanu vor alege👍🏻 pe 27 septembrie un om gospodar, implicat și bine ancorat la nevoile comunității din care face parte.

✅Îl felicit pe primarul Daniel Gheorghe Georgescu, pentru dăruirea de care a dat dovadă în acești ani și pentru că a reușit ca, într-un timp scurt, să realizeze proiecte🧾📊📈 benefice locuitorilor. Întotdeauna l-am susținut și sprijinit în demersurile sale și voi continua să o fac, ori de câte ori va fi necesar.

#implicat #limanumergeinainte


Mangalia News, 24.09.2020. #Limanu2MaiVamaVecheHagieni.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply