Arca TV: Depresia, o afecțiune din ce în ce mai prezentă în viețile noastre, un dușman invizibil mai periculos decât toate restricțiile și pandemia | Despre viață, suflet, credință și iubire, în Matricea, 12 Septembrie

0
989

Depresia. O afecțiune din ce în ce mai prezentă în viețile noastre, un dușman invizibil mai periculos decât toate restricțiile și pandemia care au dus la depresii și gesturi necugetate.

Avem în această viață, fiecare dintre noi, o misiune pe care trebuie să o ducem la îndeplinire. Cele mai mari salturi de conștiință au avut loc în urma încercărilor asemănătoare cu aceasta prin care trecem acum cu toți.

Ascultăm mass media, mereu în căutarea știrilor senzaționale, a știrilor false, a minciunii, manipulării și intereselor? Stăm mereu pe rețelele sociale, avizi de noutăți, dar supuși unui bombardament de știri contradictorii și false, cu păreri ale “specialiștilor” care devin adevăr absolut?

Reprezintă credința, rugăciunea, viziunea mai amplă asupra umanității, a nevoilor planetei sau nevoilor celorlalți soluția pentru o viață împlinită, o minte sănătoasă neatinsă de negativitate sau depresie?

Controversatul Preot Adrian Singurov este invitat în emisiune și enumeră soluțiile, Profesorul Colceag explică de ce respectul față de natură și față de noi înșine este esențial, de ce trebuie să ne cunoaștem locul, nu rolul, iar Profesorul Onofrei îmbrățișează credința exercitată prin liberul arbitru ca și dar și oferă o soluție printr-un reper fundamental – regăsirea sinelui.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Despre viață, suflet, credință și iubire în Matricea, 12 Septembrie la ora 19.00, ora României. Realizator: Lucian Blaga. (MATRICEA, episodul 15).

*Mangalia News este partener media oficial în proiectul Arca TV. Rubrica specială dedicată Arca TV, Televiziunea românilor de pretutindeni, poate fi vizitată aici: https://bit.ly/34S9tTh.


Mangalia News, 12.09.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply