Răzvan Călin: Avanpremieră FOTO/VIDEO la ”Poezia Muzicii în Grădina cu Poeme”, eveniment ce va avea loc în ”Grădina Culturală Callatis”

0
1361

Răzvan Călin: ”Câteva cuvinte despre expoziția foto de Duminică, 13 septembrie, de la ”Grădina Culturală Callatis”: Sunt onorat să am ocazia să aduc și în offline câteva dintre creațiile mele publicate de-a lungul timpului pe contul meu de Instagram. Expoziția va cuprinde fotografii realizate atât în Mangalia cât și în alte colțuri ale lumii. Fotografia, pentru mine, este mai mult decât o pasiune, este un impuls, de multe ori involuntar, ce se manifestă ori de câte ori am în fața ochilor un peisaj care transmite o emoție, indiferent dacă mă aflu acasă, pe stradă, la birou sau în concediu”.

Bulgarian Seashore Summer 2020 | Thracian Cliffs, Golden Sands, Rusalka Beach:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Website: RazvanCalin.Ro / Facebook: RazvanCalin.Ro / Instagram: calinrazvan.

MN: Mulțumim, Răzvan. Felicitări! Ținem (mai) aproape! 🙂

Duminică, 13 septembrie, ora 16:30, la Muzeul de Arheologie ”Callatis” din Mangalia – în ”Grădina Culturală Callatis”, va avea loc evenimentul intitulat „Poezia muzicii în Grădina cu poeme”, care ne propune o întâlnire cu lucrările fotografului Răzvan Călin, în cadrul unei expoziții de fotografie, completată de un recital de poezie al Ameliei Stănescu, acompaniată pe ritmuri de folk, de Daniel Iancu. Mai multe detalii, AICI.


Mangalia News, Joi, 10 septembrie 2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply