SE POATE MAI MULT! La Limanu, echipa Daniel GEORGESCU se bazează, pentru dezvoltarea comunei, pe Felix STROE, pe experiența, energia și puterea lui de muncă

0
1884

Se poate mai mult! Limanu – 2Mai, Vama Veche, Hagieni.

După 4 ani de eforturi susținute, comuna Limanu – 2 Mai – Vama Veche – Hagieni a înregistrat un progres vizbil și de care suntem toți mândri. Ne-am unit și am reușit, în ECHIPĂ! De la abandonul și izolarea tristă în care o adusese fosta conducere, am ajuns azi la multe proiecte reușite pentru comună, la milioane de euro din fonduri, atrase. Datorăm asta unei echipe inimoase de la primărie, din Consiliul Local și multor colaboratori cărora le mulțumesc din nou.

Un mulțumesc aparte merge și către autoritățile județene PSD, care au fost lângă noi. Sunt și ei parte din această echipă sudată puternic în 4 ani. Fără ei, o mare parte din proiectele pe care le-am realizat după 2016, nu ar fi fost posibile: Drumul Hagieni-Limanu, programul de asfaltări, sau modernizarea școlilor, ori realizarea rețelei de gaze naturale, au fost susținute din bugetul județului.

Contăm pe sprijinul lor și mai departe, pentru că „echipa câștigătoare nu se schimbă” și avem multe de făcut în continuare!

Echipa Georgescu se bazează, pentru dezvoltarea comunei, pe Felix Stroe, pe experiența, energia și puterea lui de muncă.

Se poate mai mult!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

GEORGESCU Daniel Gheorghe, primar.

#sepoatemaimult #felixstroepreședinteCJ #continuitateînproiecte #echipapsd #respectpentrucomunitate


Mangalia News, 31.08.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply