Branșarea la gaze, plătită de operatorul de distribuție | Ce fac dacă nu îmi permit să mă branșez la gaze și nici să construiesc branșamentul și conducta aferente exploatației de gaze?

0
914

Distribuitorul de gaze, sau Primăria, au obligația să vă branșeze la gaze. Vedeți cum.

Bransarea La Gaze – GRATUITA – Sau cel putin asa ar trebui sa fie ,conform legii si daca stiti ce drepturi aveti.

Cati dintre dvs. nu si-a cumparat un teren care nu este chiar in mijlocul unui oras, comune sau sat si totusi desi terenul este situat in intravialul localitatii, nu puteti sa va bransati la gaze fiindca ele sunt fie departe de terenul dvs. fie Primaria refuza sa aduca gaze in zona respectiva fiindca o considera o investitie prea mare.

Raspunsul il gasiti mai jos in lege, puteti sa va racordati dvs. la gaze pe costul operatorului de distributie

Stiati ca daca aveti o casa sau un imobil de locuinte ce are in proximitatea sa conducta de gaze, aveti posibilitatea sa faceti dvs. investitia in conducta de gaze si in bransamentul propriu zis iar mai apoi sa solicitati distribuitorului de gaze sau operatorului de transport, contravaloarea investitiei facute de catre dvs.?

De asemenea, daca nu este in perimetrul dvs. conducta de gaze si terenul pe care il aveti ori pe care ati construit, in primul caz este in zona orasului / comunei / satului trecut in intravilan constructii, puteti obliga primaria sa va aduca utilitatile langa proprietate?

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Bransarea la gaze pe banii distribuitorului

Continuarea, cu VIDEO, pe indrumari-juridice.eu



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply