IMPORTANT | Admiterea la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale se va desfășura pe baza mediei de la bacalaureat. Nu vor exista examene scrise!

0
847

Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale:

❗️IMPORTANT❗️ Admiterea la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale se va desfășura pe baza mediei de la bacalaureat (nu vor exista examene scrise).

Vești bune pentru toți cei care se pregătesc să devină elevi ai Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale! A fost publicată Metodologia de organizare şi desfăşurare a admiterii în școlile de maiștri militari și subofițeri în anul de învățământ 2020-2021. O puteţi descărca/vizualiza aici: https://bit.ly/31w9j27

Admiterea candidaților înscriși pe locurile Ministerului Apărării Naționale se realizează după parcurgerea etapelor specificate în Anexa nr. 2 la Ordinul ministrului apărării naționale nr. M 112/2020 pentru modificarea Ordinului M 217/219. O puteți vizualiza/descărca de aici: https://bit.ly/3dr41qW

Pe scurt:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

◾️Dosarele candidaţilor vor fi trimise la unitățile de învățământ postliceal militar, conform primei opțiuni.
◾️Candidaţii vor fi ierarhizaţi în ordine strict descrescătoare a mediei de admitere (mediei de la examenul de bacalaureat).
◾️Locurile scoase la concurs vor fi ocupate în ordinea ierarhizării, de către candidații declarați „Admis”/„Apt” la selecție.

🔸Toate probele de selecție, inclusiv examinarea medicală rămân valabile.
🔸Candidații astfel ierarhizați vor participa la procesul de selecție începând cu data de 31.07.2020.
🔸Pentru candidaţii care au susţinut, deja, probele de selecţie, rezultatele rămân valabile.
🔸Candidații vor susține probele de selecție în ordinea ierarhizării, până la ocuparea tuturor locurilor scoase la concurs.

Mai multe informaţii puteţi obţine accesând link-urile indicate sau contactând personalul birourilor informare-recrutare ori accesând site-ul nostru www.smmmfn.ro, unde, în zilele următoare, vom publica propria metodologie de admitere.

❗️ Pentru informații suplimentare CONTACTAȚI BIROURILE INFORMARE RECRUTARE unde ați fost luați în evidență! De asemenea, vă rugăm insistent să folosiţi căile de informare indicate şi să citiţi cu atenţie documentele.

Sursa: Recrutare MApN.
Foto arhivă.

#SMMMFN #Admitere2020 #RecrutareMApN2020 #ForțeleNavaleRomâne


Mangalia News, 04.07.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply