OncoGen | Cum s-a născut vaccinul românesc anti-COVID-19 | O poveste fascinantă

0
947
Virgil Paunescu coordonator ONCOGEN participa la o intalnire cu presedintele Romaniei la Centrul de Terapii Genice si Celulare in Tratarea Cancerului ONCOGEN din cadrul Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Pius Brinzeu din Timisoara, luni, 3 octombrie 2016. Inquam Photos / Cornel Putan Alin

OncoGen: În ultimele 4 luni, am primit mii de întrebări și mesaje despre OncoGen și despre vaccinul dezvoltat aici de cercetători români.

Multe dintre întrebări și mesaje trădau dezinformarea și confuzia care s-a creat în jurul acestor subiecte.

De ce se vehiculează informații neadevărate despre OncoGen și de ce sunt denigrați cercetătorii români, puteți să bănuiți și dumneavoastră.

Astăzi vă invităm să citiți un articol excepțional care vă răspunde la cele mai importante intrebări pe care le aveți atât despre OncoGen cât și despre vaccinul dezvoltat aici. Mulțumim, Georgeta Petrovici și echipei evz.ro, pentru profesionalismul de care ați dat dovadă!

Câteva dintre întrebări:

▪️Care este diferența dintre vaccinul dezvoltat de OncoGen și ceea ce înțelegem de obicei prin vaccin (adică o injecție)?

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

▪️De ce s-a optat pentru construirea unui vaccin care se administrează intranazal sub formă de picături în nas, care sunt avantajele?

▪️Multe echipe care lucrează la dezvoltarea unui vaccin anti – COVID 19 folosesc fragmente din virus. Vaccinul creat la OncoGen se folosește de altceva. Ne puteți explica diferența?

▪️Dezvoltare vs. Producție, care este diferența?

▪️Ce ne puteți spune despre celelalte proiecte OncoGen?

Și altele.

Noi mergem înainte! 🇷🇴

Prof. Dr. Virgil Păunescu.

Prof. Dr. Virgil Paunescu: Un articol extrem de informativ și utill. Fie că suțineți cercetarea românească, fie că nu, eu vă invit pe toți să îl citiți pentru că răspunde la întrebări importante.

Îmi pare rău că nici acum, în mijlocul unei pandemii, noi ca popor nu suntem mai uniți și așteptăm în continuare ca salvarea să vină de la străini, ignorând potențialul uriaș al cercetătorilor din România.

Iată articolul, aici: Cum s-a născut vaccinul românesc anti-COVID-19. O poveste fascinantă



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply