NATURAL MOD – CREATIE VESTIMENTARA UNICAT SI DE SERIE, CASA DE MODE

0
2349

NATURAL MOD MANGALIA – CREAȚIE VESTIMENTARĂ UNICAT ȘI DE SERIE, CASĂ DE MODE.

Îndrăznim să spunem că 20 de ani de implicare pe piața de modă din România, ne oferă substratul pe care Natural Mod vi se prezintă, astăzi, cu o nouă față. Curiozitatea este cea care ne face să studiem proprietățile materialelor textile și ne dă certitudinea de a selecta mereu cele mai potrivite materiale, în procesul de confecționare a articolelor noastre vestimentare.

Tipologia corpului uman ne oferă flexibilitatea de a croi tipare variate, care să scoată în evidență frumusețea fiecărei persoane. Imaginația lăsată liberă în explorare ne conduce spre acea creație care presupune unicitate.

Puse împreună, ca într-un puzzle, caracteristicile creează ceea ce cunoști deja sub numele Natural Mod!

Creăm modele noi de ținute, confecționăm articole vestimentare la comandă sau în colaborare cu clientul, oferim consiliere în crearea produselor. Comercializăm o gamă largă de articole, tip office, elegant sau sport, adecvate pentru fiecare vârstă în parte şi ţinând cont de preferinţe.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Parteneriatele cu numeroasele firme din România ne dau oportunitatea de a stabili noi direcții în strategia de bază și de a inova în acord cu timpurile. Principiul prețurilor de producător sunt cele care ne fac alegerea preferată a clienților.

Și pentru că Made in Romania este soluția corectă pentru a asigura un cadru sustenabil industriei de fashion, continuăm să credem în creativitatea și profesionalismul Natural Mod!

Alege acele momente în care firele se întrepătrund atât de iscusit, încât tu vei fi, natural, unică! (NATURAL MOD & Nicoleta Năstase, pe Facebook).

A alege o piesă care să reziste trendului primăvară / toamnă 2020, poate fi o provocare! Chic, street style este ceea ce ţi se potriveşte în orice moment al zilei. Peste tricou, sau rochie uni, devino unică, cu un produs unicat!

Vino în magazinul Natural Mod – creație vestimentară și descoperă toate articolele unicat din Colecția 2020!
____________________
🛒 Natural Mod Mangalia
📌 Str. Ștefan cel Mare, nr.3, Bl.11, parter
☎️ 0743 335 181
Luni – vineri: 10.00-19.00; sâmbătă: 10.00 – 14.00.

MN: Aici puteți vedea serialul nostru cu Prezentări de creații vestimentare pentru femei și bărbați, realizate de NATURAL MOD Mangalia

NATURAL MOD Mangalia | Creație vestimentară | NOUTATI, UNICATE (1)


Mangalia News, 27.05.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply