Primăria Mangalia are grijă de vârstnicii orașului, persoanele singure, cu dizabilități sau defavorizate. Cei care solicită, primesc acasă mâncare caldă sau pachete cu alimente

0
798

”Din cauza pandemiei, mulți locuitori ai Mangaliei nu se pot întoarce din străinătate, acasă, la părinți și la familie, de Sărbători. Alții nu-și vor putea vizita părinții și bunicii, în ziua de Paște. Pe această cale, aș vrea să-i asigur pe toți că Primăria Mangalia are grijă de vârstnicii orașului, persoanele singure, cu dizabilități sau defavorizate, încă de la începutul crizei. Colegii mei au trecut pe la domiciliul tuturor persoanelor din categoriile vulnerabile pentru a le oferi măști și mănuși, dar și ajutorul la cumpărături și medicamente, astfel încât să iasă cât mai puțin din casă.

Celor care ne-au solicitat, le ducem acasă mese calde sau pachete cu alimente. Dacă mai sunt persoane în vârstă sau defavorizate, care au nevoie de noi, vă rog să mă sunați la orice oră la telefonul: 0756201202.

Aceste acțiuni umanitare le desfășurăm împreună cu reprezentanții Bisericii și ai unor organizații neguvernamentale, din orașul nostru. Nimeni nu trebuie să se simtă singur și fiecare trebuie să aibă ce să pună pe masă, în Sfânta Zi de Paște! Sărbători cu bine și multă sănătate, tuturor!” (Radu Cristian, Fb).


Mangalia News, 18,04.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply