În atenția tuturor enoriașilor din Mangalia! ‘Nu ieșiți din case, în această seară, pentru a preveni o eventuală răspândire a infecțiilor cu coronavirus. După 12 noaptea, câte un reprezentant al fiecărei scări de bloc poate aștepta voluntarii Bisericii, în fața blocului, cu o lumânare, pentru a primi Lumina Sfântă a Învierii. La fel și în cazul celor care locuiesc la case’

0
1107

Radu Cristian: ”Am luat legătura cu reprezentanții instituțiilor abilitate și am vorbit, personal, cu toți preoții din Mangalia despre buna desfășurare a activităților din noaptea de Înviere, conform recomandărilor Ordonanțelor militare. Astfel, la fiecare Parohie din orașul nostru vor exista câte 5 voluntari, care vor merge la domiciliile enoriașilor, după miezul nopții, alături de preoți, pentru a le da oamenilor Lumina Sfântă a Învierii. Voluntarii vor avea acte și adeverințe, iar instituțiile statului vor sprijini pe deplin această acțiune, date fiind condițiile anormale în care sărbătorim anul acesta Învierea Domnului!

Cu acest prilej, dragi locuitori ai Mangaliei, vă rog insistent să nu ieșiți din case, în această seară, pentru a preveni o eventuală răspândire a infecțiilor cu coronavirus. După 12 noaptea, câte un reprezentant al fiecărei scări de bloc poate aștepta voluntarii Bisericii, în fața blocului, cu o lumânare, pentru a primi Lumina Sfântă a Învierii. La fel și în cazul celor care locuiesc la case.

Știm cu toții că trăim vremuri nemaiîntâlnite, iar aceste Sărbători Pascale reprezintă pentru noi o mare încercare și o provocare de a fi solidari în fața acestui flagel. Să ne ajute Dumnezeu să revenim cât mai curând la o viață normală! Sărbători liniștite și pline de speranță, tuturor!” (sursa: Radu Cristian, Fb).


Mangalia News, sâmbătă, 18.04.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply