S-a lansat programul de accelerare ”Innovators for Children”, cu finanțare totală de 100.000 de euro

0
743

Am lansat a doua ediție a programului Innovators for Children, dedicată antreprenorilor care folosesc tehnologia, pentru a îmbunătăți viața copiilor.

Innovators for Children este un accelerator dedicat startup-urilor tech care aduc un impact pozitiv în sănătatea și wellbeing-ul copiiilor și al adolescenților, prin inovare scalabilă. La finalul programului, soluțiile câștigătoare vor primi până la 100.000 de euro.

Antreprenorii și copiii au ceva în comun: găsesc soluții care redesenează liniile a ceea ce definim ca “posibil”. Iar cu ajutorul tehnologiei viața și starea de bine pot redeveni simple și la îndemnă. 

Siguranța fizică, emoțională și sentimentul de iubire sunt nevoile primare ale fiecărui copil. Însă o copilărie sănătoasă are nevoie și de soluții care pot face lucrurile mai ușoare, mai accesible.  

În programul Innovators for Children 2020 căutăm antreprenori inovatori care lucrează cu soluții tech pentru sănătatea fizică și emoțională a copiilor, educație, nutriție și alimentație, siguranță, drepturile copiilor în era digitală și alte domenii care ar putea contribui la o viață mai bună. 

 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

În ediția din 2019 a programului am avut peste 120 de înscrieri si 10% din ele au participat in finala programului cu premii în valoare totală de 100.000 de euro.

Cine se poate înscrie?

  • Startup-urile din toată țara, care au o idee de business, sunt în stadiul de prototip sau sunt de maximum 1 an ca soluție disponibilă comercial pe piață, la data finalizarii perioadei de înscriere.
  • Startup-urile care propun soluții tech pentru diverse arii de dezvoltare cu care se confruntă copiii. Sunt căutate în special soluții tech scalabile.

Ce primești?

  • Finanțare totală de până la 100.000 de euro;
  • Board de mentori și experți în sănătate și problemele copiiilor pentru runde de feedback și sfaturi regulate;
  • Mentorat și training;
  • Vizită de înțelegere a piețelor internațional Basel, Elveția;
  • Acces la comunitatea Impact Hub;
  • Oportunități de dezvoltare și deschidere către surse de finanțare suplimentare.

Participă și tu!

MN: Mulțumim, Cristian China-Birta, pentru informația utilă.


Mangalia News, Luni, 9 martie 2020. 



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply