La Colegiul Economic Mangalia a avut loc activitatea ‘STOP VIOLENTEI IN SCOLI! – Aleg să mă simt în siguranță!’

0
1802

Colegiul Economic Mangalia a desfășurat marți, 04 februarie, în  cadrul comisiei pedagogice a Centrului de Documentare și Informare, responsabil prof. Negoiță Ibolya, activitatea cu titlul STOP VIOLENTEI IN SCOLI! – Aleg să mă simt în siguranță! Activitatea a fost dedicată Zilei Internaționale a nonviolenței în școli.

Scopul activității a fost de prevenire, informare și conștientizare a fenomenului de bullying (violență, hărțuială, umilire) în școli, precum și de învățare a unor strategii de reacție la comportamentul de bullying. Rezultatul final al activității a constat în întocmirea unui sistem de reguli antibullying de către elevii participanți. Activitatea a fost organizată de profesor consilier școlar Radu Viorica și profesor Toșa Camelia. La activitate au participat doamnele director Ciobănel Raluca-Simona și Tănase Cornelia, elevi din clasele a IX-a, a X-a, a XI-a și profesori ai Colegiului Economic Mangalia.

Elevii au obținut informații prețioase, sunt mult mai conștienți de prezența ascunsă a bullyingului și au dobândit strategii de reacție la acest fenomen.


Mangalia News, 05.02.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply