De Ziua Culturii Naționale, două filme românești: ”Maria, Regina României” și “Călătoria fantastică a Maronei”, la Casa de Cultură din Mangalia, Miercuri, 15 ianuarie

0
906

Direcția Cultură și Sport Mangalia: 📣 De Ziua Culturii Naționale, vă oferim o seară de film românesc!

Miercuri, 15 ianuarie, ora 16:30, cel mai nou film semnat de Anca Damian, “Călătoria fantastică a Maronei”, care ne dezvăluie un basm modern despre dragoste necondiționată și sacrificiu. Micuța cățelușă Marona, cu nasul în formă de inimă, născută în urma unei povești de iubire dintre un dog argentinian și o metisă atragătoare, lasă urme profunde în viețile stăpânilor care, rând pe rând, o primesc în familiile lor. Prețul biletului va fi de 8 lei, iar copiii sub 4 ani au gratuitate, dacă sunt însoțiți de un adult plătitor.

Tot pe 15 ianuarie, începând cu ora 19:00, pelicula “Maria, Regina României” vă așteaptă la Casa de Cultură Mangalia. Dacă n-ați apucat să vizionați filmul, azi este ocazia dumneavoastră.

„Maria, Regina României”, cea mai așteptată peliculă a toamnei, a umplut sălile de cinema din întreaga țară, în primele săptămâni de proiecții. Entuziasmul publicului, proiecții sold-out, sesiuni de Q&A cu echipa, miile de mesaje ale spectatorilor, toate descriu imaginea unor seri minunate, care au scris cu farmec și entuziasm, recenzia unui film deosebit. Prețul biletului va fi de 15 lei.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Informații și rezervări, la tel: 0751.268.332.


Mangalia News, 09.01.2020. Republicat: 12.01.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply