SUSȚINEM RADIO PRODIASPORA! Pentru că promovează Cultura și Arta românească de reală valoare! Pentru că MERITĂ!

0
1332

Radio ProDiaspora difuzează 24 de ore din 24, on-line, muzică, știri și informații în limba română, pentru a crea o punte de legătură între românii plecați în străinătate și patria-mamă. Mare parte dintre realizatori sunt ziarişti (sau foşti ziarişti), scriitori, profesori, interpreţi de muzică de cele mai diverse categorii. Ei realizează (cu pasiune!) emisiuni săptămânale pe diferite teme, pe care le difuzează on-line în format LIVE, şi totul – reţineţi – neremunerat! Iar asta, nu pentru că munca lor n-ar avea valoare, ci dimpotrivă, pentru că este nepreţuită! În egală măsură, el se adresează și românilor aflați în țară, cărora li se oferă o alternativă în ceea ce privește piața radiourilor care emit în FM sau/și on-line.

Radio ProDiaspora este și fondatorul Asociației ProDiaspora e.V. care susține și promovează Arta și Cultura românească de reală valoare în spațiul autohton, european și internațional. Asociația este formată din oameni minunați, adunați într-un proiect de voluntariat, români pasionați de ideea de a face ceva pentru diaspora, declarând că se bazează pe conceptele-cheie: interacțiune, solidaritate, utilitate, dialog, autenticitate, comuniune și tradiție nobilă.

Dacă doriți să susțineți acest proiect, puteți face o donație în contul Asociației: https://www.facebook.com/asociatia.prodiaspora/

RADIO ProDiaspora ÎN DIRECT, pe portalul Mangalia News, AICI, ACUM!


Mangalia News, publicat 25.12.2019. NB: Cotidianul online Mangalia News este partener media al postului de Radio ProDiaspora, care emite din Germania pentru românii din lumea întreagă. SUSȚINEM RADIO PRODIASPORA! Pentru că promovează Cultura și Arta românească de reală valoare! Pentru că MERITĂ!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply