GALA DE LANSARE – ”România 10 în 10”. Start-up politic ”Platforma Social Liberală”

0
1086

GALA DE LANSARE – ”România 10 în 10”. Start-up politic ”Platforma Social Liberală”.

Ilan Laufer și Alexandru Ion Coita, fondatorii ”Platformei Social Liberale”, împreună cu partenerii, au onoarea de a vă invita la Gala de lansare a platformei, în cadrul căreia se va prezenta Proiectul de Țară ”România 10 în 10”.

”Platforma Social Liberală” reprezintă un proiect politic de centru, de orientare social-liberală, proeuropeana și euro-atlantica, care își propune să devină un factor integrator pe scena politică românească. Proiectul de țară ”România 10 în 10” se adresează tuturor românilor, indiferent de apartenența politică. 

Redăm, în cele ce urmează, câteva dintre elementele proiectului de țară „România 10 în 10”, care urmează să fie prezentat Joi, 12 decembrie, la Cluj-Napoca:

• Dublarea venitului populației, pentru a atinge o putere de cumpărare similară cu nivelul Spaniei și Italiei;

• Digitalizarea completă a interacțiunii cetățeanului cu administrația, după modelul Coreei de Sud;

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

• Lansarea unei consultări naționale pentru modificarea imnului de stat;

• Repatrierea și integrarea a 1 milion de români din diaspora, până în anul 2025;

• Accelerarea procesului de înzestrare a Armatei Române la cele mai înalte standarde NATO și introducerea serviciului militar, după model scandinav.

Trebuie să avem ambiția ca România să ajungă printre primele 10 țări, ca pondere economică din Uniunea Europeană, iar românii să aibă un nivel de trai comparabil cu cel al statelor occidentale!



Mangalia News, 11.12.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply