Ziua Națională a României, sărbătorită la Mangalia prin ceremonial militar și religios, Duminică, 1 Decembrie

0
1483

Primăria şi Garnizoana Mangalia vor organiza, Duminică, 1 Decembrie, un ceremonial militar și religios dedicat sărbătoririi Zilei Naţionale a României. Locuitorii Mangaliei sunt așteptați în Piața Republicii, începând cu ora 10:30, să ia parte la desfăşurarea ceremonialului militar și religios, precum și la depunerea de coroane şi jerbe de flori. Evenimentul se va desfășura pe platoul din fața Casei de Cultură, unde Primăria şi Garnizoana Mangalia vor organiza un program special consacrat acestei zile importante din istoria românilor.

Manifestările dedicate acestei zile vor debuta cu ceremonialul militar, în cadrul căruia va avea loc întâmpinarea comandantului Garnizoanei Mangalia, comandor Petrică Pârvu, de către Garda de Onoare. În cadrul ceremoniei, vor avea loc oficierea slujbei religioase şi rostirea de alocuţiuni privind semnificația Zilei Naționale a României.

Pe parcursul festivităților, se vor depune coroane şi jerbe de flori din partea oficialităţilor şi a cetăţenilor oraşului și va avea loc parada militară a Detaşamentului de Onoare al Garnizoanei. După ceremonialul militar, toți cei prezenți sunt așteptați să servească câte o porție din tradiționala fasole cu cârnați, oferită de Primăria Mangalia.


Mangalia News, 27.11.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply