F.C. Farul Constanţa – Rapid București. Jandarmii constănţeni asigură ordinea publică la această partidă de fotbal din cadrul Ligii a 2-a

0
808

farmec.ro
carturesti.ro%20

Sâmbătă, 30 noiembrie, peste 200 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Constanţa și Grupării de Jandarmi Mobile Constanța vor acţiona pentru asigurarea climatului de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele F.C. Farul Constanţa şi Rapid București, în cadrul Ligii a 2-a la fotbal.

Evenimentul sportiv va avea loc pe stadionul ”Gheorghe Hagi”, din municipiul Constanţa, cu începere de la ora 13.00, iar accesul spectatorilor va fi făcut de către agenţii firmei de securitate contractată de către organizator şi va fi permis începând cu ora 11.30.

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în incinta arenei sportive, recomandăm spectatorilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

Suporterii echipelor, precum şi ceilalţi spectatori au obligaţia legală de a respecta regulile de convieţuire socială şi măsurile stabilite de organizatori, pe traseele de deplasare, în apropierea şi în interiorul arenei sportive.

Recomandăm participanţilor să dea dovadă de fair-play, să nu se implice în conflicte şi să se delimiteze de orice formă de violenţă ce ar conduce la tulburarea ordinii publice în arena sportivă, atât pe durata meciului cât şi după terminarea acestuia, mulţumind totodată pentru modul civilizat în care şi-au încurajat echipele favorite până în prezent.

În această misiune jandarmii vor coopera cu efective din cadrul I.P.J. Constanţa, I.S.U. Constanţa şi Poliţiei Locale.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

***

Informații suplimentare:

Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă  a evenimentelor sportive, readucem în atenţie câteva reguli prevăzute de Legea nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive,  ce trebuie respectate de către participanţi:

– spectatorilor le este interzis să pătrundă în stare vădită de beţie, să consume sau să introducă băuturi alcoolice în arena sportivă;

– nu este permisă introducerea în arena sportivă a materialelor pirotehnice, armelor ori a altor obiecte ce pot fi folosite la acţiuni de tulburare a ordinii publice;

– este interzis să se introducă în arena sportivă inscripţii, embleme, pancarte, bannere, afişe, steaguri sau alte suporturi ce conţin simboluri, sloganuri, imagini ori texte cu conţinut obscen sau care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică;

– spectatorilor le este interzis: să arunce asupra celorlalţi spectatori, asupra oficialilor sau a jucătorilor, asupra forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă, precum şi în direcţia suprafeţei de joc, cu obiecte de orice fel;  să pătrundă pe spaţiul de joc;  să săvârşească fapte, acte sau gesturi obscene, să profereze ori să scandeze injurii, cuvinte sau expresii jignitoare ori vulgare, precum şi ameninţări cu acte de violenţă împotriva celorlalţi spectatori, oficiali, jucători sau la adresa forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă;  să îşi ascundă faţa cu articole de îmbrăcaminte sau alte accesorii, cu intenţia de a impiedica identificarea.


Mangalia News, 30.11.2019.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply