Proiect cultural de mare anvergură! Ieri s-a inaugurat Canalul Virtual București-Mangalia, o interesantă colaborare între scriitorul Lucian Ciuchiță și cotidianul on-line Mangalia News

0
885
Lucian Ciuchiță.

Lucien Lancelot Ciuchita: Proiect cultural de mare anvergură!

”Ieri s-a inaugurat Canalul Virtual Bucuresti-Mangalia, o interesantă colaborare intre scriitorul Lucian Ciuchiță și cotidianul on-line Mangalia News. De fapt, este un proiect cultural care iși propune să prezinte cititorilor situația reală a Culturii din România, o radiografie a societății și a mediului academic și, mai ales, o informare corectă despre adevărații oameni de cultură, scriitori valoroși care sunt marginalizați, intelectuali, artisti si actori care trăiesc la limita sărăciei…

Pe de altă parte, vom face sondaje și analize economice, că nu este degeaba Lucian Ciuchiță cercetător stiințific la Academia Română și profesor de Statistică, ca să aflăm unde se duc banii pentru promovarea culturii în țară și străinătate. Să aflăm și noi ce buget li se alocă ICR-ilor si Ministerului Românilor de Pretutindeni și să vedem ce s-a promovat până acum, pe cine au susținut cu bani grei și ce efecte culturale au fost… Vom raspunde repejor și la întrebarea supărătoare: De ce se promovează nonvaloarea??

Revin la proiectul abia lansat ieri și vă anunț că partenerii oficiali ai Mangalia News sunt postul de televiziune Arca TV și TVR Internațional. Ministerul Românilor de Pretutindeni a refuzat categoric colaborarea, deși ar fi fost normal să participe.

Postului internațional Arca TV am să-i dedic un capitol separat, vă spun acum doar că are sediul în Houston, Texas și corespondenți în mai toată lumea. Eu sunt cel mai recent colaborator al acestui post de televiziune care, impreună cu Mangalia News, dețin peste 3 milioane de utilizatori. Ei bine, acești 3 milioane de români vor afla multe lucruri de care nici nu bănuiau că există, nici nu au fost informați corect. Probabil că într-un viitor apropiat vom deveni Ambasadori Culturali ai României. Pentru o Românie frumoasă și unită! Va urma”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 26.11.2019:

Lucian Ciuchiță – Monada Rațiunii. Primul episod: Amintiri despre viitor și Pământ peste pământ – https://bit.ly/2OPI7Dq – #MangaliaNews. Mulțumim, Maestre Lucian Lucien Lancelot Ciuchita. UPDATE: Pentru MELISSA THOMAS, ceva Special, într-o zi Specială! La mulți ani, Melissa! Vă iubim pe amândoi! Sănătate și bucurii, dragilor!

Lucian Ciuchiță – Monada Rațiunii. Primul episod: Amintiri despre viitor și Pământ peste pământ

MN: Cu scriitorul, poetul și scenaristul ”statistician” Lucian Ciuchiță ne-am cunoscut zilele trecute, prin intermediul prietenului nostru comun, prof. dr. Ioan Iacob, onorabil ”reporter de teren” Mangalia News, la Târgul de Carte Gaudeamus, ediția 2019, care a avut bunăvoința să ne trimită trei reportaje de la ”Târg”, dintre care cel intitulat Weekend literar. Scriitorul Lucian Ciuchiţă își lansează romanele ”L’ile du Purgatoire” și ”Ce caută povestea mea în filmul lor?”, concomitent, la Montreal și la București!, care ”a aprins” scânteia ideii de colaborare cu Mangalia News.

Ne scria domnul prof. dr. Ioan Iacob: ”Am primit recent un telefon de la scriitorul Lucian Ciuchiță (pe care îl ascultasem în emisiunea “Serviciul de noapte cu Alexandru Rusu”, de la Radio România Actualități și am fost invitat la o întâlnire cu cărțile sale, la Librarium TNB (noua librărie de la Teatrul Național București). A fost o seară fascinantă, dar aștept cu interes lansarea  romanului “Ce caută povestea mea în filmul lor?”, de Lucian Ciuchiță, care va avea loc in cadrul Targului Gaudeamus, duminică 24 noiembrie, ora 16.00, la Sala Mircea Santimbreanu, Corp B2”. (…). ”Am obținut de la autor o declarație în exclusivitate, pentru cotidianul online “Mangalia News” (și promisiunea că va trimite și imaginile cărților sale care se vor lansa la Montreal și la Gaudeamus)”.

Și, iată, ”Aventura noastră literară” a fost lansată! Vânt bun, din pupa! – așa cum se spune pe la Mangalia, la mal de mare, sau… Să fie într-un ceas bun!

MN: Despre scriitorul Lucian Ciuchiță, cotidianul online Mangalia News a publicat articolele ce pot fi vizionate AICI.


Mangalia News, Miercuri, 27 noiembrie 2019.


Mangalia News este partener media în Proiectul ARCA TV, Houston, Texas, USA, Televiziunea românilor de pretutindeni, încă de la lansare, alături de TVR Internațional. (Articolele despre Arca TV, publicate de Mangalia News, pot fi vizualizate AICI).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply