Sorin Onișor: Maicile neamului românesc! Album FOTO

0
3221

Maicile neamului românesc! 

Sorin Onișor ne oferă un Album de fotografii – monument. ”Despre bătrânele satelor românești. Le eram dator cu un Album special, dedicat”.

Albumul Foto integral dedicat Maicilor neamului românesc îl puteți viziona pe pagina personală de Facebook a artistului fotograf Sorin Onișor.

Despre bătrânele satelor românești!
Am adaugat si partea a doua, acum sunt in total 110 fotografii!
le eram dator cu un album special dedicat!
In ultimele ore am primit zeci de mesaje cu cereri pentru un astfel de album tiparit pe hartie! Le-am raspuns ca asta imi doresc si eu, insa pana acum nu am gasit niciun sponsor sau mai multi, care sa ma ajute in acest demers.

O mică parte din sutele de Comentarii pe marginea albumului Foto expus: 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Alina Casandrescu: Acestea sunt fotografii de patrimoniu cultural imaterial, precum cele ale lui Chevalier! Sper sa gasiti sustinere in imprimarea acestor extraordinare marturii ale esentei neamului romanesc!

Elena Stoica: Bunicile care ne ostoiesc sufletele, care ne aduc aminte de copilărie, de frumos, de pământ reavăn. Sa le țină Dumnezeu cu sănătate. Ce frumoasă este România!

Elena Rachieru: Respect pentru fiecare rid de pe fetele si mâinile acestor femei! Cata munca și cate necazuri si greutati or fi depasit in vietile lor?

Aura Nechita: Măreție in simplitate! Extraordinar de frumos, Felicitări!

Mihaela Viu Maggetti: Felicitari, Sorin Onisor! Frumos album si… plin de emotii. Am simtit ca eram si eu acolo, cu fiecare in parte. 👏👏🤗

Clarisa Iordache: Ce minunatie! Emotionant! Recunostinta pentru munca ta, pentru intelepciunea lor si pentru toata daruirea cu care ai imortalizat o parte din memoria satului romanesc! Multumesc! 💜💜💜

Gianina Hantea: DOAMNE, ce frumoase fotografii! Si ce tristețe sa vezi ca femeile acestea demne și vrednice sunt știrbe, cu pensii mici și cu greutăți mari!

Corina Ileana Ciuraş: Plecăciune, icoanelor vii si vesnică amintire în inimi! ❤

Viorica Popescu: Constituie o comoara pe care nu ne permitem sa o uitam sau sa o pierdem. Batranii, cu tot ceea ce au facut si fac inca pentru toti, sunt o resursa fara pret.

Mocanu Costel: Felicitări pentru lucrările și munca dumneavoastră! Fiecare lucrare în parte m-a purtat în copilărie și într-o lume pe care am pus-o deoparte, în amintiri dragi! Jos pălăria! Transmiteți o lume întreagă cu o poză!

Diana Oprea Musteata: Atata bunatate si lumina emana aceste fotografii, incat atunci cand le privesti nu-ti poti stapani lacrimile. Va felicit, sunt superbe!

Preda Cornelia: Mult respect pentru aceste femei, care ne sunt mame, bunici sau strabunici… Fiecare rid reprezinta o problema, un necaz, dar chiar si asa, cand sunt alaturi de cei dragi, chipul le straluceste de bucurie… Celor care mai le avem, sa le dea Dumnezeu sanatate si batranete usoara!

Elena Ionita: Trebuie să prețuim puținii bătrâni care mai există în satele României! In fiecare zi sărăcim cu câțiva bătrâni, care pleacă într-o lume mai bună, luând cu ei sfaturi nespuse, fiind mari valori și bogății pe care nu le vom mai găsi niciunde!

Mihaela Huluba: Fericirea s-a nascut la sat! In fiecare batranica, am vazut-o pe mama mea. Frumoasa, blajina, cu baticul legat sub barba si cu nelipsitul șorț pus in față, in care mai aduna cate ceva de prin gradina. Am vazut tinda casei, cu nelipsita carpeta tesuta cu trandafiri in culori vii, pernele puse-n colt, ca sa se vada mai bine cusatura facuta de ea cand era mai tanara, casele din Moldova cu cerdacul vopsit in verde sau albastru. Of! Ce dor imi este de linistea aceea… Mulțumesc pentru fiecare mamaie în parte. Fiecare este o poveste. Cel mai frumos și autentic album. Felicitări!


MN: Cotidianul online Mangalia News a publicat cu mare drag mai multe pagini cu articole ce cuprind imagini foto/video realizate de Sorin Onișor, artistul timișorean al imaginii, cel supranumit ”fotograful satului românesc”, pe care le puteți viziona AICI.


Mangalia News, Miercuri, 06.11.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply