Queen Marie of Romania: Weekend-ul acesta vom lua loc în sala de cinema, să urmărim unul dintre cele mai așteptate filme ale toamnei

0
1281

Queen Marie of Romania: Weekend-ul acesta vom lua loc în sala de cinema, să urmărim unul dintre cele mai așteptate filme ale toamnei. Până atunci, vă invităm să descoperim cum a fost în spatele camerelor de filmat.

O Regină pentru o Românie Mare

Filmul “Maria, Regina României” este o mărturie a zbuciumului, a controverselor, a încleștării minții și inimilor. Regăsim o Românie devastată de Primul Război Mondial. Măcinată de boală, ținută captivă foametei și deznădejdei, soarta politică a țării este extrem de controversată. În primăvara anului 1919, Regina pleacă la Conferința de Pace de la Paris, să-i înfrunte pe cei mai puternici lideri ai lumii și să lupte pentru o Românie Mare. Iși salvează țara ce nu i-a fost natală, folosind cea mai puternică armă de pe pământ: iubirea.

🎬 De Vineri, 8 noiembrie, pe marile ecrane, “Maria, Regina României”. Până atunci, vă invităm să urmăriți noul trailer:

Citiți și: Din culisele filmului „Maria, Regina României“ [VIDEO];

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

EVENIMENT! 🎬 Premiera celui mai așteptat film al toamnei, “Maria, Regina României”, la Casa de Cultură din Mangalia, vineri, 8 noiembrie! (Programul reprezentațiilor de la Mangalia cu acest film remarcabil, în lunile noiembrie și decembrie 2019, în acest articol).

MN: Cotidianul online Mangalia News a publicat cu mare drag mai multe articole despre familia de actori români de talie mondială – Roxana Lupu și Nicholas Lupu, soțul admirabilei interprete a rolului Reginei Maria din acest film remarcabil.


Mangalia News, 04.11.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply