Nu uitați să vă înregistrați pe platforma www.votstrainatate.ro! Alegătorii români care doresc să voteze în străinătate la alegerile prezidențiale 2019, se pot înscrie până cel târziu pe 11 septembrie 2019!

0
857

Ministerul Afacerilor Externe/ Ministry of Foreign Affairs, Romania:

1⃣ Pentru exercitarea dreptului de vot 🗳 prin corespondență 📭, vă recomandăm să vă înregistrați pe portalul www.votstrainatate.ro 

❗Data limită pentru înscriere este 11 septembrie 2019, ora 23:59 (ora României).

2⃣ Pentru înregistrarea pe portal, sunt necesare următoarele date personale: numele, prenumele, codul numeric personal. La acestea se anexează o copie scanată sau o fotografie a actului de identitate, precum și o copie/fotografie a documentului care atestă dreptul de ședere în străinătate.

3⃣ După înregistrarea pe portal, veți primi un e-mail📨de la Autoritatea Electorală Permanentă, cu un link de confirmare în vederea înregistrării și finalizării cererii. 
❗Linkul de validare este valabil doar 24 de ore!

4⃣ Cererea dumneavoastră este verificată de Autoritatea Electorală Permanentă. Veți primi un e-mail care va atesta finalizarea cererii de înregistrare ca alegător prin corespondență ✅

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

5⃣ Veți primi toate documentele necesare pentru votul prin corespondență, precum și instrucțiunile de completare și transmitere a votului (pentru ambele tururi de scrutin) la adresa furnizată în cerere.

6⃣ Plicul cu votul prin corespondență poate fi transmis astfel:
– în România (plicul este autoadresat și nu implică un cost suplimentar) 
– la misiunea diplomatică din țara în care se află, personal sau prin poștă (urmând ca alegătorul să suporte costurile).

ℹ Nu uitați să vă înregistrați pe platforma www.votstrainatate.ro. Datele dumneavoastră sunt în siguranță ✅ și vor fi folosite doar pentru procesul electoral.

#VotStrăinătate
#AlegeriPrezidențiale2019
#VoteazăPentruRomânia


Mangalia News, 27.08.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply