CURĂȚENIA generală de toamnă: 3 lucruri pe care NU ar trebui să le mai ții în casă!

0
1331

CURĂȚENIA generală de toamnă: 3 lucruri pe care NU ar trebui să le mai ții în casă!

Ușor, ușor vara se apropie de final iar toamna ne așteaptă cu sezonul ei plin de schimbări, cromatici impresionante și voie bună. De cele mai multe ori, când știm că mai e puțin și vine toamna, automat ne gândim să facem schimbări în casă și în garderobă, deoarece peste vară am adunat cu siguranță o mulțime de lucruri inutile care nu își mai au rostul.

Ne-am obișnuit să păstrăm multe lucruri în casă pe motiv că “nu se știe când avem nevoie de ele”, însă odată cu perioadele de curățenie generală, trebuie să facem ordine ca la carte și să scăpăm de toate obiectele inutile care ne ocupă spațiul degeaba. Iată ce NU trebuie să mai păstrezi în casă:

1. Pungi

Fiecare persoană are undeva într-o debara o cutie plină cu pungi adunate de câte ori merge la cumpărături. Problema este că multe dintre ele sunt vechi, rupte, murdare, astfel că nici nu le poți folosi în vreo situație. Cel mai bine este să ai câteva pungi de calitate pe care să le ții pentru eventualele nevoi de a transporta lucruri, iar dacă vrei să fii și eco-friendly, cumpără pungi de pe site-ul pungi-ecologice.ro, care nu afectează în niciun fel mediul înconjurător. De restul încearcă să scapi cât mai repede și vei vedea cum, brusc și spațiul din debara se va mări.

2. Haine de vară

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Dacă sezonul de toamnă își intră în grații, automat hainele de vară trebuie mutate pentru a face loc hainelor groase de toamnă/iarnă. Așadar, găsește-ți o zi în care să îți iei la mână toate hainele din dressing și, astfel, să le înlocuiești pe cele subțiri cu cele groase. Cu această ocazie, mai pui deoparte și hainele pe care nu mai vrei să le îmbraci, care ți-au rămas mici sau care pur și simplu nu îți mai plac. În acest fel, îți vei elibera și dulapul și vei face o bucurie și celor care se vor bucura să le poarte.

3. Obiecte de decor

Spune drept, cam câte obiecte de decor inutile ai prin bibliotecă? În afară de a aduna praful, nu te ajută cu nimic, tocmai de aceea trebuie să scapi de ele urgent. Încearcă să păstrezi numai lucrurile care au într-adevăr, o anumită valoare sentimentală pentru tine, deoarece o casă mult prea încărcată va oferi un aspect de dezordine și aglomerație. E bine ca, dacă tot te-ai hotărât să schimbi lucruri prin locuință, să te gândești care sunt obiectele prioritare și care sunt cele de care te-ai putea dispensa foarte ușor. Stai fără grijă, vei aduna altele în cel mai scurt timp.

În concluzie, odată cu noul sezon, trebuie să faci schimbări și în casa ta. Este extrem de important pentru vibe-ul tău personal să întâmpini un nou anotimp cu schimbări și, mai ales, cu o curățenie generală. Astfel, ești pregătit pentru perioada ce urmează și, în plus, ai ocazia să regândești tot feng shui-ul din casă, păstrând lucrurile importante și aruncând lucrurile inutile. (Photo: Shutterstock.com).


Mangalia News, 09.08.2019. (P).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply