CARAMBOL RUTIER GRAV, PE PODUL DE LA AGIGEA! Trei mașini implicate, patru persoane rănite

0
2734
carturesti.ro%20

LIVE VIDEO: Carambol rutier grav pe podul de la Agigea! Trei maşini, implicate. O victimă este încarcerată. Trei autoturisme au fost implicate, în urmă cu puţin timp, într-un accident rutier produs pe podul de la Agigea. Din primele informaţii, o persoană este încarcerată.

Traficul este blocat pe drumul Constanţa-Lazu.

Patru persoane au fost rănite în urma carambolului.

Cele trei maşini avariate sunt un BMW înmatriculat în Bucureşti, un autoturism Hyunday înmatriculat în Suceava şi o maşină Volskwagen cu numere de înmatriculare în judeţul Tulcea.

Poliţiştii cercetează împrejurările în care s-a produs accidentul.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN39 Constanţa – Mangalia, pe raza localităţii Agigea, judeţul Constanţa, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. Din acest motiv, circulaţia se desfăşoară dificil, pe un fir alternativ.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Cum s-a produs accidentul. Oficial de la IPJ Constanţa

Astăzi, în jurul orei 11:00, un barbat, de 36 de ani, a condus un autoturism pe DN 39, banda numărul 2, dinspre Eforie Nord către Constanţa şi, ajungând în zona Podului rutier Agigea, pe fondul neatenţiei în conducere a intrat în coliziune faţă-spate cu un autoturism, condus de un barbat de 45 de ani, în aceeaşi direcţie de deplasare.

În urma impactului, primul auto a fost proiectat pe contrasens într-un alt autoturism, condus de către un barbat de 44 de ani.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorilor din primul și ultimul auto, precum și a două pasagere din acesta.

Mai mult, în ziuaconstanta.ro, 08.08.2019.


 


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply