SIMONA HALEP: “Fără perseverență, nu poți continua nimic, iar fără încredere în tine, nu poți construi”

0
1055

Simona Halep ne face să ne mândrim că suntem români. Am aplaudat-o și când a pierdut, nu doar când a câștigat. Mă bucur pentru ceea ce este și îi admir mult munca.

Totuși, ceea ce se întâmplă astăzi (sâmbătă, 20 iulie – n.r) în Constanța, apreciez că e un circ ieftin. O scenă amplasată lângă scheletul unei clădiri neterminate de mai bine de 10 ani, într-un centru vechi aflat în ruină, practic, un loc care exprimă neputința, nepotrivit pentru primirea unei campioane.

Da, a fost emoționant pentru Simona să vadă că o iubesc și o susțin constănțenii. Ideal însă, ar fi fost ca acest eveniment să fie organizat pe un stadion modern, sau pe un teren de tenis amenajat de municipalitate pentru copiii care, inspirați de Simona, vor să practice acest sport.

Ah, stați, nu avem. O primim într-un oraș în care nu s-a făcut nimic de când Simona era copil, timp în care ea a evoluat, a muncit enorm și a devenit multiplă campioană. Ea spune că vine cu mare drag în Constanța, dar cu siguranță i-ar plăcea să fie surprinsă și să vadă că orașul ei natal a înflorit și a devenit la fel de european ca cele în care joacă tenis, în loc să observe un loc pe zi ce trece mai dărăpănat.

Felicitări, Simona, ești un ambasador care ne încurajează să evoluăm, dar pentru meritele tale, nimeni altcineva nu ar trebui să se împăuneze.

“Fără perseverență, nu poți continua nimic, iar fără încredere în tine, nu poți construi”, a spus Simona pe scena din Piața Ovidiu.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Un mesaj excelent pentru copii și părinții care ar trebui să îi susțină, dar mi-ar plăcea să cred că este și pentru politicieni. (Auris Luca, 20.07.2019).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply