“De la Virtual la Real”, spectacolul prieteniei, cu Mioara Gram – Radio ProDiaspora, la Clubul Nautic Callatis din Mangalia

1
1346

Un pod al prieteniei se faureste numai atunci cand ambele parti construiesc, cu incredere, catre mijlocul lui. Aleg voluntar si iubesc ceea ce daruie. Rezista la incercari si sunt determinate sa inainteze, deopotriva, fara frica. Construiesc onest si cu iubire. Muncesc pana la capat, si isi ating scopul. Apoi, invata sa sustina si sa construiasca alte, si alte, poduri ale prieteniei, fara a cunoaste ce inseamna istovirea. In adevarata prietenie exista doar bucurie; bucuria si setea de cunoastere si daruire permanente.

Stimati ascultatori, prieteni dragi si oameni minunati ai acestui Univers, emisiunea radiofonica: “Arta, Stiinta si Religie – In Cautarea Drumului Comun” isi propune sa infaptuiasca una dintre cele mai frumoase punti ale prieteniei intre, pe de o parte, echipa de colaboratori si realizatorul acestei emisiunii si, pe de cealalta parte, ascultatorii ei, si, implicit, ai postului de radio ProDiaspora.

Mediul de cunoastere reciproca, de data aceasta, in plan fizic, va fi oferit prin intermediul spectacolului prieteniei: “De la Virtual la Real”, organizat de echipa emisiunii: “Arta, Stiinta si Religie – In Cautarea Drumului Comun”, in data de Duminică, 14 iulie, 2019, ora 14:00, la Clubul Nautic Callatis din Mangalia.

Din programul evenimentului vor face parte, pe langa vocile ascultatorilor, vocile colaboratorilor: Lili Lazar, Nicoleta Nicolae, Nicu Tetcu si Val Razesu, vocea directoarei postului de radio ProDiaspora, Ecaterina Campean si vocea realizatoarei emisiunii gazda, Mioara Gram. Pana la data postarii acestei invitatii, si-au anuntat participarea in programul muzical trei violoniste, din Constanta, Tulcea si Houston; o talentata mezzo-soprana din Franta si o tanara actrita din Houston, TX.

Distinsul poet Val Razesu va avea o lansare de carte (partea a doua) a ultimilor sale trei volume de poezii.

Va asteptam cu drag!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


Mangalia News, Luni, 08.07.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

Leave a Reply