Ramona Ioana Bruynseels și-a lansat oficial candidatura pentru alegerile prezidențiale. Startul cursei spre Cotroceni a fost dat

0
1171

carturesti.ro%20
farmec.ro

Duminică, în fața a aproape 2000 de susținători, la Sala Polivalentă din București, Ramona Ioana Bruynseels și-a lansat oficial candidatura pentru alegerile prezidențiale. Startul cursei spre Cotroceni a fost dat.

În discursul său, candidata umanistă a spus: „Un om potrivit, în poziția potrivită poate schimba România în bine. Acesta este obiectivul candidaturii mele. Acesta este motivul pentru care vreau să rămân și să muncesc în România și am încredere că, împreună cu dumneavoastră, românii deștepți, harnici, care și-au luat soarta în propriile mâini și nu mai așteaptă nimic de la politicieni învechiți în funcții și năravuri… Împreună, deci, cu majoritatea copleșitoare a românilor, vom reuși să deschidem o nouă cale, să construim o nouă Românie”.

Ramona, care a fost crescută la Cluj doar de către mama sa, s-a angajat să conducă ascultând. În lunile următoare va călători în țară pentru a asculta ce au de spus cetățenii din diferite comunități și pentru a afla ce contează cu adevărat pentru oameni.

Una dintre aspirațiile majore ale Ramonei Ioana Bruynseels este aceea de a clădi o societate bazată pe reconciliere, de a construi țara pe care românii și-o doresc:

„Da, românii nu mai vor să stea pe margine. Să se lase conduși netransparent! Nu mai acceptă să fie pioni în jocurile de culise ale politicienilor. (…) Pentru că, în realitatea prezentă, fiecare femeie și fiecare bărbat are dreptul de a se exprima și de a fi auzit, de a-și susține valorile, de a lupta, cu șanse reale, pentru obiectivele în care crede. De a avea o familie, o casă, o mașină, vacanțe. Are dreptul de a fi respectat în fiecare zi. Avem aceste drepturi. Și tot mai mulți dintre noi le știm.”

”Ne-am trezit. Românii muncesc temeinic în orice țară se află. Ei bine, a venit momentul să o facă și la ei acasă. Pentru ei. Pentru copiii lor. Pentru România. Nu mai putem îngădui ca mințile României, brațele României, sufletele României să plece altundeva pentru a-și găsi bunăstarea, pentru a-și construi o carieră sau o viață! România trebuie să redevină acasă! România trebuie să își aducă înapoi copiii, iar eu vreau să construim o Românie în care ei să își dorească să rămână!”

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Ramona Ioana Bruynseels este candidatul umanist pentru alegerile prezidențiale și a fost nominalizată cu voturile unanime ale celor 700 de delegați prezenți la Congresul din 8 iunie, 2019.

„În perioada următoare, voi face publice prioritățile candidaturii mele. Vor fi lucruri concrete, de care e nevoie, fără populism și fără excese. Va fi o candidatură fără minciuni și fără promisiuni care nu pot fi împlinite. O candidatură cinstită!” a spus prima femeie aflată în cursa către Cotroceni.

Citiți și: umanistii-au-nominalizat-candidatul-la-alegerile-prezidentiale


Mangalia News, Duminică, 7 iulie 2019.piese-auto-mangalia.ro

libris.ro%20
libris.ro%20


Leave a Reply