Tendințe cromatice în materie de ROCHII și RECOMANDĂRI de la specialiști

0
1312

Tendințe cromatice în materie de rochii și recomandări de la specialiști.

Realizând o analiză rapidă asupra tendințelor cromatice ale articolelor de vestimentație în trend în acest an, putem trage o concluzie îmbucurătoare. Orice reprezentantă feminină are libertatea de a se exprima prin culori dintre cele mai atrăgătoare, fără a compromite în nici un fel imaginea sub care se afișează în societate. Asta se datorează viziunii largi a designerilor și în principal a celor care dictează trendurile în lumea modei.

Diversitatea culorilor asupra cărora se pot opri cele care doresc să iasă din anonimat în acest an, în sezonul călduros, este atât de mare încât nici nu se pune problema lipsei de inspirație. În fapt, de acest aspect se asigură DyFashion, reper pentru publicul feminin prin sumedenia de posibilități de vestimentație pe care o pune la dispoziție. Acesta iese în întâmpinare cu soluții interesante, într-o paletă cromatică deosebit de diversificată și la capitolul rochii elegante de zi sau de seară.

Un lucru este cert și anume că un prim impact vizual îl are întotdeauna culoarea ținutei, astfel că pe acest detaliu trebuie pus un accent considerabil. Deseori cromatica reușește chiar să umbrească croiul unei haine, în acest caz al rochiei.

Iată care sunt câteva dintre acele nuanțe pe care le îmbrățișează cu admirație și interes publicul feminin larg, ce se regăsesc de altfel în colecția de rochii propusă pe DyFashion.ro.

Lila

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Întotdeauna o emblemă a eleganței, lila este culoarea care s-a impus în trendurile feminine dintotdeauna. Denotă romantism și totodată gingășie, astfel că este o opțiune pentru cele ce doresc să sublinieze astfel de trăsături. Este foarte important însă a purta o rochie elegantă de culoare lila și cu o atitudine pe măsură, dată fiind doza mare de feminitate pe care o emană.

Burgundy

Cu siguranță că este alegerea spre care ar trebui să se îndrepte cele ce doresc să iasă în evidență în cadrul oricărui decor. Este potrivită atât în cazul rochiilor, cât și al diverselor accesorii, respectiv a încălțămintei. Despre burgundy se știe că este de inspirație franceză, însă adaptată cu succes în ținutele elegante ale publicului feminin din țara noastră.

Negru și alb

Atunci când interesul este de a păstra linia clasicului, respectiv de a menține un registru vestimentar strict, indiferent de ocazie sau eveniment, combinația de alb și negru este o soluție de bifat. Poate fi vorba și de nuanțe ușor modificate, de tipul albului ca de lapte, a culorii negre, însă în particule sidefate. Cele ce preferă mai mult tendințele unui stil vintage se pot orienta spre rochiile cu detalii sau integral în nuanța alb prăfuit.

Sunt opțiuni interesante de culori și tonuri precum rozul prăfuit, albastrul marin totodată. Lista poate astfel continua, însă DyFashion provoacă publicul feminin să descopere și alte tendințe în materie de culori, în mod personal, direct pe site.

Un ultim aspect pe care țin să îl menționeze experții se referă la cât de important este ca fiecare să se raporteze la subtonul pielii, când vizează o astfel de alegere. Detalii mai multe referitoare la acest aspect, însă, găsesc cele interesate, pe blogul magazinului – www.dyfashion.ro.


Mangalia News, 22.03.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply