Elevi de națională, la Școala Gimnazială ”George Coșbuc” din comuna 23 August! 

0
3307

Elevi de națională, la Școala Gimnazială ”George Coșbuc” din comuna 23 August! La cele două secțiuni ale Olimpiadei de Limba si literatura română desfășurată recent, elevii școlii din 23 August s-au întors cu premii importante.

Eleva Mitrofan Mădălina, din clasa a VII-a, pregătită de prof. David Valentina, s-a prezentat exemplar la faza județeană a Olimpiadei și s-a clasat pe primul loc, reprezentând județul Constanța, la etapa națională, în perioada 22-26 aprilie, la Iași.

La acelasi concurs, eleva Adilburi Elif, din clasa a VII-a, pregătită de același profesor, a primit Mențiune, ca și colegul ei din clasa a V-a, Pîrcălăbescu Ionuț, îndrumat de prof. Belu Monica. Tot cu Mențiune s-a întors și eleva David Andreea, de la cea de-a doua sectiune a Olimpiadei, ”Lectura ca abilitate de viață”.

La Concursul Național de Matematică ”Olimpiada Satelor din România”, a cărei etapă județeană s-a desfășurat în acest weekend la Valu lui Traian, eleva Adilburi Elif, îndrumată de prof. Nurla Erol, a obținut Premiul I, fiind astfel calificată la etapa națională, care va avea loc la Cluj, în luna mai.

Aceste rezultate fac cinste, atât școlii, cât și comunei 23 August și demonstreză că performanța se poate obține și în mediul rural!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Felicitări, tuturor celor impicați și succes elevelor la etapele naționale!

Adilburi Elif, clasa a VII-a, la Festivitatea de premiere de la Valu lui Traian.


Mangalia News, luni, 11 martie 2019. (A transmis prof. David Valentina).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply