Continuă căutările celor trei pescari de la 2 Mai. ‘Înainte de furtună, au fost sunați de acasă și avertizați de apropierea furtunii. Au spus că mai au puțin, termină și vin. Apoi n-au mai răspuns la telefon…’

0
6384

La solicitarea MRCC, Garda de Coastă a reînceput căutările celor trei pescari dispăruți pe mare în data de 6 martie. În cursul zilei de duminică, 11 martie, căutările fuseseră întrerupte, din cauza vântului puternic. (editiadesud.ro).

MN: Oamenii din 2 Mai cu care am vorbit afirmă următoarele: ”Marea nu a scos nici un semn. Nimic. Poate…, poate… Toată lumea așteaptă cu sufletul la gură. Refuzăm să credem ca ar fi putut muri. La bulgari, au luat și plaja la picior… Înainte de furtună, au fost sunați de acasă și avertizați de apropierea furtunii. Au spus că mai au puțin, termină și vin. Apoi n-au mai răspuns la telefon… Bulgarii au oprit căutările si ne-au permis nouă să intrăm pe teritoriul lor. Iar între timp am înțeles că s-au extins căutările și la turci. Dacă s-ar fi scufundat, ar fi trebuit să iasă la suprafață ceva… O sticlă, o haină, o ramă…, ceva…, dar după atâta desfășurare de forțe, nu a găsit nimeni nimic”.

Vom reveni, pe măsură ce vom mai afla ceva despre cei trei pescari dispăruți.

Citiți și: Cooperare Armată-autorități civile pentru căutarea pescarilor dispăruți în Marea Neagră

Cine sunt pescarii dispăruţi în Marea Neagră. Unul este patronul Cherhanalei din 2 Mai [VIDEO]


Mangalia News, luni, 11 martie 2019.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply