Elevul Sebastian Dima, de la Școala Gimnazială din 2 Mai a obținut Premiul I la etapa județeană a Concursului Național de Matematică ”Olimpiada Satelor din România” și va reprezenta județul Constanța la etapa națională

1
3197

Elevul Sebastian Dima, de la Școala Gimnazială din 2 Mai a obținut Premiul I la etapa județeană a Concursului Național de Matematică ”Olimpiada Satelor din România” și va reprezenta județul Constanța la etapa națională.

Elevul Dima Sebastian din clasa a IV-a, Școala Gimnazială nr.2, din localitatea 2 Mai, structură a Școlii Gimnaziale nr.1 Limanu, pregătit de doamna profesoară Lenuța Butonaru, a participat la Olimpiada Satelor din România – Matematică, faza județeană și a obținut Premiul I, fiind astfel calificat la etapa națională, care va avea loc la Cluj, în luna mai.

Olimpicul nostru, alături de doamna inspector Daniela Bălănescu, de la ISJ Constanța.

La același concurs, eleva Andreea Ștefan din clasa a VIII-a, pregătită de doamna prof. Felicia Dumitrescu, a primit Mențiune.

Felicitări, copiilor, părinților și cadrelor didactice, pentru muncă, sârguință și rezultatele obținute! Succes, în continuare!


MN: La faza națională a Concursului de Matematică s-au calificat, pe cicluri de clase, 5 elevi din județul Constanța, care au obținut Premiul I (de la clasa a IV-a până la a VIII-a).


Mangalia News, 10.03.2019.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Informația este un pic eronată. Elevul Dima Sebastian este ocupantul locului I la clasa a IV-a. La faza națională vor merge si ocupanții locului I de la celelalte clase: a V-a, a VI-a, a VII-a și a VIII-a. Lotul județului Constanța va cuprinde 5 elevi. Aceștia vor reprezenta Constanța la faza națională.
    Vă rog să prezentați informatiile după ce vă documentati!

Leave a Reply