OM de AFACERI din Constanța și consilier local în Limanu, DISPĂRUT pe mare!

0
4622
starshiners.ro%20

OM de AFACERI din Constanța și consilier local în Limanu, DISPĂRUT pe mare!

REPLICA: Trei bărbați (pescari) au dispărut pe mare, după ce, în cursul zilei de miercuri, 6 martie, exact înainte de furtună, au ieșit cu barca în zona 2 Mai. Unul dintre aceștia este Gheorghe Stănică, zis Călin, patronul cherhanalei Sea Temple, din localitatea 2 Mai. Acesta este și consilier local în Limanu.

Gheorghe Stănică.

Potrivit reprezentanților Gărzii de Coastă, în data de 6 martie, în jurul orei 20.30, polițiștii de frontieră (structura din Mangalia) au fost informați telefonic despre faptul că o ambarcațiune de pescuit, în care se aflau trei persoane, aflată la pescuit în zona 2 Mai, nu s-a întors în port de la ora 14.00 și nu poate fi contactată.

Imediat după primirea apelului, de la nivelul Gărzii de Coastă au fost dispuse măsuri operative constând în efectuarea unei misiuni cu două nave ale Grupului de Nave Mangalia, pentru găsirea ambarcațiunii, respectiv a persoanelor în cauză.

De asemenea, prin canalele de cooperare ale Poliției de Frontieră au fost informate autoritățile de frontieră bulgare și MRCC.

Acțiunea de căutare și salvare este în desfășurare sub coordonarea MRCC Constanța, nava Poliției de Frontieră fiind desemnată coordonator la fața locului.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

L.C., replicaonline.ro, 07.03.2019.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply