GALA OSS FIGHTERS Nr. 3 – INCENDIARA! Care au fost ingredientele primului eveniment de kickboxing profesionist al anului in Romania

0
1657

GALA OSS FIGHTERS Nr. 3 – INCENDIARA! Care au fost ingredientele primului eveniment de kickboxing profesionist al anului in Romania

Lovituri spectaculoase, demonstraţii de tehnică şi o decizie contestată vehement au fost ingredientele primului eveniment de kickboxing profesionist al anului in Romania!

Gala OSS FIGHTERS 3 ce s-a derulat Joi, 28 februarie, la Bucuresti – Sala Polivalenta a prezentat 13 meciuri spectaculoase si a reunit la start numeroși luptători de perspectivă precum și sportivi consacrați din Romania, Surinam, Ucraina, Polonia si Grecia.

Au urcat în ring, printre alții, Cristian Spetcu, Alex Filip, Ciprian Șchiopu, Mădălin Crăciunică, Daniel Pattvean sau Marian Dinu. Categoria grea a fost reprezentată de Valentin Bordianu, Costin Mincu, Ion Grigore și Cristian Ristea.

Capul de afis a fost meciul dintre ploiesteanul Amansio Paraschiv si bucuresteanul Cristian Milea, la categoria 71 kg.

Cristian “The Fastest” Milea a fost initial declarat invingătorul serii în cel mai aşteptat duel. In urma contestației înaintate de stafful lui Amansio Paraschiv imediat după finalul confruntării , OSS Fighters a creat două comisii pentru a evalua decizia luată de brigada de arbitri a galei . Ca urmare a deciziilor luate în cadrul celor două comisii, OSS Fighters  a admis contestația și l-a declarat pe Amansio Paraschiv învingător la decizie în meciul cu Cristian Milea.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

MARIUS GHEORGHE (ONE STAR SECURITY): “In numele OSS FIGHTERS, tin sa multumesc in mod special tuturor partenerilor si soonsorilor Galei si publicului ce ne-a fost alaturi. Ne-am dorit sa oferim sport curat si spectacol si ne-am respectat promisiunea. Cu privire la disputa creata in jurul meciului aprig disputat intre Cristian Milea si Amansio Paraschiv, decizia noastra a fost cu adevarat una fara precedent. Am considerat ca se impune consultarea a doua comisii ce au rasturnat, in final, rezultatul initial al meciului si, desi aceasta decizie este una in premiera in lumea kickboxingului,  consideram ca este cea corecta.

FLORIN STANICA (Militari Rezervelor): “Suntem deja Parteneri oficiali OSS FIGTERS si sustinem acest concept spectaculos de lupta si spectacol. Suntem mandri sa ne situam, impreuna, in linia intai, ca promoteri K1 in Romania!”

LUCIAN TUDOSE (Restaurant Don Corleone): “OSS FIGHTERS considera ca respectul intre sportivi, antrenori, arbitri este primordial în exemplul pe care toți acestia, în calitate de reprezentanți ai kickboxului, trebuie sa îl arate publicului.  Atitudinile nesportive nu pot fi tolerate în Galele OSS Fighters! Pentru noi, organizarea fiecarei Gale inseamna eforturi si costuri considerabile, intrucat ne dorim sa impunem un nivel si un standard ridicat in lumea kickboxingului din Romania. Multumim partenerilor ce ne-au fost alaturi, pentru acesasta reusita!”

CORINA MARTIN (MISTRAL TOURS): “Promotia noastra a adus Spectacol si la Bucuresti, dupa cele doua Gale precedente, de la Constanta si de la Mamaia. In plus, prin parteneriatul cu Eduard Irimia, Presedintele Superkombat, am fost selectati pentru a intra intr-o retea internationala de Gale din Asia si America, in care vom putea propulsa luptatorii OSS FIGHTERS. Suntem mandri ca o echipa de producatori de la Hollywood a urmarit evolutia luptatorilor Galei noastre de la Bucuresti, pentru a selecta luptatori ce vor evolua in productii de film de actiune. De aceasta data, am luptat si pentru imaginea sportiva a Constantei la Bucuresti si va invitam de acum la o Super Gala a verii – la Mamaia, cu un Spectacol pe masura!”

OSS FIGHTERS este cea mai tanara promotie K1 din Romania.

Organizatorii sunt: Compania ONE STAR SECURITY (Marius Gheorghe), RESTAURANT DON CORLEONE MAMAIA Mamaia (Lucian Tudose), Asociatia Tomis Antidrog (George Dragan), Agentia de turism MISTRAL TOURS (Corina Martin) si noul Partener, Rezervelor Militari (Florin Stanica).

Promotorul Galei este Ionel Cringus, de la Clubul Rebel Fighters.


Mangalia News, 04.03.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply