‘OLIMPIADA GIMNAZIILOR’ la BASCHET, etapa județeană, a fost câștigată de echipa Școlii ”Gala Galaction” din Mangalia [galerie FOTO]

0
2621

farmec.ro
carturesti.ro%20

”Este primăvară, este perioada olimpiadelor școlare. ”OLIMPIADA GIMNAZIILOR” etapa județeană, în acest an școlar a fost un succes pentru echipa de baschet a Școlii Gimnaziale ”Gala Galaction” din Mangalia. De ce?…, vă veți întreba. Pentru că șapte băieți talentați, ambițioși și dornici de victorie au ocupat Locul I și vor reprezenta școala și județul în faza zonală, alături de sportivi din județele Buzău, Brăila, Galați, Tulcea, Vrancea și Constanța.

FELICITĂRI, ECHIPEI! FELICITĂRI, BĂIEȚILOR! Ei sunt: RĂDULESCU ADRIAN și CONDRUȚ ȘTEFAN, din clasa a VIII-a B, CIOBĂNEL ANDREI, OMER EDIS și HAȘEGAN MIHNEA, clasa a VII-a B, precum și cele două rezerve – COLESNIAC ALEXANDRU și LARIE CARLOS, elevi ai clasei a VIII-a B, respectiv a VIII-a C. În fazele calificării au fost prezenți și AMIR IZET – VIII-a A și VILĂU MATEI – VIII-a C.

Urez mult succes echipei, în competițiile viitoare (luna aprilie), îi felicit pe băieți pentru ambiția, dăruirea și fair-playul dovedit în meciurile disputate în Constanța și nu pot uita să felicit suporterii, dedicați cu trup și suflet acestei competiții: părinții acestor sportivi, care susțin echipa din toate punctele de vedere, inclusiv financiar.

SUCCES, ÎN ETAPA VIITOARE!” (Prof. Lia Cristian, antrenor).


Mangalia News, Luni, 4 martie 2019.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply