Vrem soluții pentru intersecția de la Adi-Man! Aude cineva de la Primărie?

1
918

Roxana Georgiana Mitu: Intersectia mea “preferata” din oras, cea de la Adi-Man. Vara, cand turistii circula in coloana spre Vama Veche, daca mai prinzi si ora de schimb a celor care lucreaza in santierul naval (acum sunt 1500, dar vor fi din nou 7000 de angajati), stai in intersectie de-ti vine rau.

Trec zilnic, din pacate, prin aceasta intersectie si mi-e greu sa cred ca nu se poate face nimic pentru a fluidiza traficul. Stiu ca este complicat pentru ca se afla langa calea ferata, dar din cate stiu eu, trenul care aprovizioneaza cu piese santierul naval circula doar noaptea si atunci nu este problema cu traficul. Ziua insa, la anumite ore, este cumplit. Cui ne-am putea adresa cu o petitie, ceva, ca sa rezolvam aceasta problema?

Costinel Bărhălescu‎: Mă întreb, după atâţia ani de la “minunata” reconfigurare a intersecţiei primăria nu îşi permite să amplaseze o oglindă rutieră lângă semnul “Trecere la nivel cu o cale ferata fără bariere”, să te poţi asigura la stânga când vii dinspre poştă sau trebuie depusă cerere? 😡


Mangalia News, Luni, 4 februarie 2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. În loc sa fie plasat la gara pe galben intermitent, semaforul respectiv putea fi plasat in intersectia Adi-Man. Am inteles ca nu este posibil sa fie plasat un sens giratoriu, din cauza liniei de cale ferata, dar un semafor?

Leave a Reply