MARE TRAGEDIE, LA 2 MAI! Incendiul care le-a mistuit casa a stins și flacăra vieții celui pe care l-am cunoscut drept Alexe (Alexoiu Ion). [Galerie FOTO]

0
2295

“Ceasul rău!” Vi s-a întâmplat vreodată să v-auziți părinții sau bunicii aruncând povara unei nenorociri pe ceasul rău? Trist este că aceste “ceasuri rele” ne răpesc definitiv prieteni mai mult sau mai puțin apropiați. Ne mor prieteni, ne mor rude, oameni alături de care am crescut si am trăit o viață, oameni buni cărora li s-a curmat mult prea devreme firul vieții, aducând durere in inimile noastre, cei rămași în urmă, plângând…

Și, pentru ca lacrimile să fie și mai grele, Dumnezeu te-ncearcă, luând tot. Incendiul de azi-noapte din 2 Mai, a distrus munca de-o viață a familiei Alexoiu. Flacăra ce s-a aprins, mistuind casa, a stins flacăra vieții celui pe care l-am cunoscut drept Alexe (Alexoiu Ion). Soția si copiii au ramas in posesia unor ziduri, din care cu greu vor putea sa reconditioneze un camin. Acum stau pe la rude, așteptând momentul despărțirii finale de cel care le-a fost soț și tată. 

Știu că ceea ce urmează pare un clișeu, dar, în momentul ăsta acești oameni au nevoie de ajutor. Deși este al doilea incendiu produs în decurs de o lună la noi in comună, îndrăznesc să cred că fiecare dintre noi mai găsește putere să ajute. Financiar sau material. Au nevoie de ceea ce le puteți dumneavoastră oferi, sprijin financiar, material și sufletesc. Au nevoie să le fim alaturi si să-i ajutăm.

Pentru cei care vor să-i contacteze, începând de astăzi până mâine la prânz, familia Alexoiu va fi la capela de la Biserica Sf. Mina din Mangalia, jelind pierderea unui om drag.

După înmormântare, cei care alegeți să-i ajutați, puteti suna la numărul de telefon 0745 408 746, sau prin mesaj privat la autoarea acestui text.

Dumnezeu să-ți lumineze calea, prieten drag! 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Liliana Ivan, localitatea 2 Mai, comuna Limanu.


UPDATE: Pentru cei mai mulți dintre noi, umanitatea începe cu Dumnezeu si se termina tot cu el. Pentru unii, mai putin, pentru alții mai mult, in functie de educația si de credinta fiecaruia. 

Aeară, în urma discuției avute cu un preot, am ajuns împreună la concluzia că biserica, fiind Casa Domnului, este prima institutie îndreptățită să susțină o campanie umanitară. Deci, în cazul familiei Alexoiu, care a pierdut absolut tot în urma incendiului de azi-noapte, cei care vor si au posibilitatea să-i ajute cu bani, imbracaminte sau diverse alte obiecte de uz casnic (pături, perne, obiecte electrocasnice…), le pot lăsa la una din bisericile din 2 Mai sau Limanu.

De asemenea, le pot lăsa și la sediile Primăriei din 2 Mai sau Limanu. Ei au nevoie, în primul rând de materiale de construcție și cred că, dacă fiecare dintre noi contribuie măcar cu 10 lei, și-ar putea reface măcar acoperișul, pentru a se pune la adapost, ținând cont că suntem încă in miez de iarnă. 

Haideți să demonstrăm, în mod discret că umanitatea este o lume mult mai largă decât propria persoană, încercând să ajutăm niște oameni să iasă dintr-o situație cumplită.


Mangalia News, 02.02.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply