CLIPE DE FERICIRE – publicaţie gândită și realizată special pentru momente aniversare, de jurnalista Alina Enache

0
1768

CLIPE DE FERICIRE – publicaţie gândită și realizată special de jurnalista Alina Enache, pentru momente aniversare.

Adevărul de Constanța: FOTO Idee de business în domeniul fericirii: ziar nou pe piaţa din România, distribuit la cele mai frumoase evenimente.

Ziarul personalizat „Clipe de fericire“ făcut de o jurnalistă din Constanța, Alina Enache. Sursa Arhiva personală.

O jurnalistă a avut ideea creării unui ziar personalizat, dedicat evenimentelor speciale din viaţa noastră. „Clipe de fericire“ cuprinde povestea, fotografiile şi emoţiile pe care oamenii vor să le transmită urmaşilor.

După ce a trecut prin toate mediile presei (scris, online, tv, radio, PR şi producţie publicitară), Alina Enache, o jurnalistă din Constanţa, a simţit că e timpul pentru altceva. Voia o presă pentru făcut amintiri frumoase, dincolo de bătăliile zilnice pentru existenţă.

Ideea o avea mai de mult, de când lucra la gazetă. A documentat-o între timp şi când viaţa i-a dat impulsul, a pus-o în aplicare. A creat ziarul „Clipe de fericire“, o publicaţie gândită special pentru momente aniversare. Ziarul se tipăreşte în tiraj redus şi este destinat celor mai apropiaţi oameni ai cuplului care sărbătoreşte o logodnă, o nuntă, venirea pe lume a unui copil sau ziua lui de naştere. Ocaziile merg până la reuniuni de familie, agape, revederi de la absolvirea şcolii etc.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

„Fericirea e efemeră, uneori chiar se uită, dar ziarul o imortalizează. Cum ar fi să citim astăzi un reportaj realizat în ziua în care s-au căsătorit părinţii sau bunicii noştri? Să citim ce au spus, ce gândeau, ce simţeau, cum le străluceau ochii de fericire? Ai asista astfel la fericirea din care aveai să te tragi chiar tu“, arată Alina Enache.

Mai mult, în adevarul.ro/locale/constanta.


Mangalia News, 17.01.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply