Mangalia intră în Circuitul Automobilismului, fiind prima etapă din C.N. de Super Rally 2019

0
1404

Mangalia intră în Circuitul Automobilismului, fiind prima etapă din C.N. de Super Rally 2019.

Noul sezon din Campionatul National de Super Rally 2019 va avea startul intr-o locatie noua, fiind vorba despre municipiul Mangalia. Etapa este programata pentru desfasurare intre 10-11 Mai, punctand ca prima etapa din campionat.

Dupa aceasta prima etapa, concurentii se vor muta la Targu Mures pentru cea de-a doua etapa din acest campionat care se va desfasura intre 14-15 iunie.

Editia anterioara a etapei a adunat la start nu mai putin de 45 de concurenti, iar Ricardo Ragazzi a reusit sa se impuna in fata lui Vali Porcisteanu, Mihai Leu, Titi Aur, Andrei Dumitrescu.

Orasul in care s-a organizat editia pilot a campionatului, va fi gazda etapei a treia din SuperRally si se va desfasura intre 13-14 septembrie la Craiova. Titi Aur a reusit sa se impuna in editia anterioara a evenimentului.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Bucurestiul va gazdui si in acest an ultima etapa din campionatul national de Super Rally. Programata sa se desfasoare intre 25-26 octombrie, aceasta va aduce la start un numar mare de concurenti dupa ce sezonul trecut organizatorii au fost nevoiti sa suplimenteze numarul de participanti.

Sezonul trecut a Campionatului National de Super Rally si-a adjudecat primi campioni.

Ca si o noutate in acest sezon, organizatorii doresc sa introduca o clasa dedicata masinilor istorice de raliu. (sursa: fanrally.ro, 08.01.2019). (Credit foto:rally art.ro).

UPDATE:

Emil Ghinea: Mă bucur că am reușit să pun Mangalia pe harta Motor-sportului! Voi participa și eu la Campionatul Național de Super Rally 2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply