La mulți ani și un Crăciun fericit!
    Vă urează, cu drag, Ecaterina Cîmpean, director general Radio ProDiaspora

    0
    1369

    La mulți ani și un Crăciun fericit! Vă urează Ecaterina Cîmpean, director general al postului de Radio ProDiaspora.

       ”Dragii mei colegi, dragi colaboratori! La sfârșit de an, dincolo de toată vâltoarea sărbătorilor, se trag linii, se bifează dorințele împlinite, se face curățenie în minte și în suflet, se stabilește lista sarcinilor sau, altfel spus, „playlist-ul” pentru noul an.

       Celor care ați fost alături de mine, ați realizat emisiuni deosebite, ați intervenit, m-ați motivat și încurajat, vă urez ca sărbătorile de iarnă să vă aducă liniște și pace în suflete, bucurie, alături de cei dragi.

       Vă mulțumesc, pentru că mi-ați fost alături și în acest an, pentru că datorită eforturilor și sacrificiilor voastre acest radio s-a ridicat la un nivel nesperat. Fără a avea o echipă minunată alături, o asemenea aventură nu ar fi fost posibilă.

       Îi mulțumesc lui Robert Landmann, pentru susținerea radioului (financiară și tehnică).

    Publicitate https://www.mangalianews.ro/

       În anul 2019, propun să îndrăznim să visăm și să sperăm mai mult, să credem cu tărie că anul ce începe va fi mai rodnic și mai fericit pentru noi toți. La hotarul unui an nou, primiți cele mai calde urări pentru un an excepțional.

       Fie ca aceste sărbători să vă dăruiască realizări frumoase și să vă aducă toate culorile fericirii. La mulți ani și un Crăciun fericit!”

       Ecaterina Cîmpean, director general Radio ProDiaspora.


       Mangalia News: Mulțumim, draga noastră Cathy, pentru tot ceea ce faci, pentru tot ceea ce realizați la Radio ProDiaspora, voi, ”nebunii frumoși” ai marilor sau micilor orașe din lumea largă, care țineți sus drapelul românismului, pe undele radio! Să fiți cu toții sănătoși, să aveți un An Nou mai bun, cu liniște și împliniri! De la Marea cea Mare, vă îmbrățișează echipa Mangalia News!

       NB: Dragi cititori, nu uitați! Radio ProDiaspora se poate asculta zilnic, Non-Stop, aici: https://tunein.com/radio/Radio-Pro-Diaspora-s106078/


    Vineri, 21 decembrie 2018.



    piese-auto-mangalia.ro

    lensa.ro


    Leave a Reply