Emisiune Arca TV octombrie 2018 – Londra [VIDEO]

    0
    1207

    Emisiune Arca TV octombrie 2018 – Londra.

    Din Londra, Claudia Guțulescu vă prezintă emisiunea din Octombrie, dedicată Reginei Maria, dar și alte subiecte realizate de echipa Arca TV!

    Oxford for Romania, o inițiativă lăudabilă a profesorilor Universității Oxford care aduc la studii în Anglia elevi mai puțin privilegiați din România! Arca TV a avut onoarea de a fi partener media al evenimentului. Mulțumim, Claudia Guțulescu pentru efort!

    Andreea Billig, din București, într-un interviu despre Regina Maria cu Wargha Enayati, un om a carui destin a fost marcat de Regina Maria.

    Publicitate https://www.mangalianews.ro/

    Adrian Ardelean vă prezintă, din Montreal, Canada, prezentarea partiala a conferintei “Inima Reginei Maria”, sustinuta la Montreal de Nicolae Pepene, directorul Bibliotecii Judetene de Istorie Brasov.

    Din Constanța, de la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie, scriitorul, istoricul și jurnalistul Cristian Cealera, într-un interviu, despre Regina Maria și prezența sa la Castelul din Mamaia și la ”Cuibul său liniștit” din Balcic.

    Care este secretul longevității și al puterii de a-i influența pe ceilalți? În încercarea de a descoperi în fiecare dintre noi un exemplu, Andreea Mateescu a realizat un interviu cu Doamna Luciana Sandovici, o femeie care a ajuns la vărsta de 90 de ani și a cărei viață și putere de a îi influența pe alții merită să vă fie prezentată.

    Andreea Boyer este corespondentul Arca TV din Munchen, Germania și v-o prezintă pe Judith Rabl, artist plastic, născută în România, și care trăiește din 2011 în Augsburg, Germania.

    Student al Facultății de Istorie și Filosofie din cadrul Universității ”Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca – secția Etnologie, Iosif Ciunterei, este un tânăr din satul Feldru, județul Bistrița-Năsăud. Iosif a realizat Un Film Etnografic care zilele trecute a obținut Marele Premiu la Concursul Național de Film Etnografic “Ipostaze etnografice”, ediția a VI – a din Galați. Acest material etnografic de o mare însemnătate pentru cultura tradițională din județul Bistrița-Năsăud, care reflectă realitatea cruntă al țăranului român de la ora actuală din satul românesc.

    Alex Tița, colaboratorul nostru din Chicago ne aduce astăzi in prim plan o comunitate cu totul aparte. Este vorba despre comunitatea romanilor din Saint Louis, Missouri, Statele Unite.

    Constantina Diţă este singura campioană olimpică la maraton a României. Este stabilită în statul Colorado din Statele Unite ale Americii şi este încă destul de activă. Constantina Diţă mai aleargă la diverse competiţii, una dintre ele având loc recent, la Chicago, unde Marian Petruța a reușit să îi ia un interviu.

    Adrian Ardelean a fost prezent la lansarea Editurii Hashtag Edition din Montreal, și vi le prezintă pe Felicia Mihali și Miruna Tarcău, două românce aflate la conducerea editurii.

    Eugen Doga este un renumit compozitor moldovean, autorul muzicii mai multor filme, romanțe, piese instrumentale, autorul unei simfonii, membru titular al Academiei de Științe a Moldovei din 1992.

    Maestrul Eugen Doga a evoluat la Cernăuți în cadrul unui turneu internațional de muzică simfonică românească, fiind întâmpinat sărbătorește de românii din zonă , inclusiv de patenerii noștri din Cernăuți, Ucraina, Agenția BucPress.

    Aaaa! Australienii să nu intre în panică! Vine și Raresh Badrea cu Treci la Cratiță, cam în 10 zile… Sushi-ul se face mai greu! Vizionare plăcută!

    Realizator: Lucian BLAGA, CEO Arca TV, Houston, Texas, USA.

    Galeria FOTO integrală a emisiunii o puteți vizualiza aici: facebook.com/ArcaTVUSA


    Mangalia News este partener media oficial în Proiectul ARCA TV, Televiziunea românilor de pretutindeni, care emite din Houston, Texas, USA. Toate articolele publicate de cotidianul online Mangalia News despre acest original proiect, le puteți vizualiza aici. (30.10.2018).



    piese-auto-mangalia.ro

    lensa.ro


    Leave a Reply