Ciudățeniile CFR-ului:
Gara din Mangalia, cu vagoane înalte, ”pentru sportivi”?

0
1775

Ciudățeniile CFR-ului: Gara din Mangalia, cu vagoane înalte, ”pentru sportivi”?

Zilele trecute mi-am asteptat parintii la gara din Mangalia si nu m-am putut abtine sa nu fotografiez cat de inalte sunt vagoanele si cat de dificil se urcau oamenii, in genunchi, sau cat de greu reuseau sa sara cu bagaje, batrani, copii, tineri cu carucioare cu copii mici etc.

In plus, datorita ”smecherilor” care au vandut prea multe vagoane la fier vechi, fara sa achizitioneze altele noi, trenurile ajung sa acumuleze intarzieri importante, inca dinainte de plecare, datorita faptului ca se asteapta unul pe celalalt, ca sa poata adauga vagoane.

La Mangalia, pe timpul verii circula, de obicei, trenuri cu vagoane normale, insa cum da toamna, apar vagoanele astea prapadite si foarte inalte. (Roxana Georgiana Mitu).

Comentarii: Florin Iordanoaia – Sîmbătă am dus la tren două persoane de 85 și 80 de ani. A fost un chin pentru ei să urce în vagon, la linia 3. Aproape ca i-am împins pe scara. La fel si alte persoane în vîrstă. Bătaie de joc…

Virgil Stan: Era să plece doar bagajul, odată, pentru că a plecat trenul si eu nu reusisem să mai urc. Noroc că m-a văzut “nașul” și l-a oprit, dar tot m-am julit la picioare. Nu am reușit să mă trag în mâini, așa era de sus prima treaptă!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 12.09.2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply