ACCIDENT FEROVIAR LA MANGALIA! VIDEO

0
2824

ACCIDENT FEROVIAR LA MANGALIA! Un accident feroviar s-a produs la Mangalia, în dimineaţa de marţi, 10 iulie. Un tren a lovit un autoturism, din fericire fără a fi înregistrate victime. Potrivit anchetatorilor, este vorba despre un marfar care transporta motorină, iar accidentul s-a produs la intersecţia străzii Portului cu strada Oituz.

Se pare că şoferul autoturismului marca Volkswagen Passat, care are 19 ani şi permisul de conducere din februarie 2018, nu a efectuat corect virajul la dreapta. (replicaonline.ro).


UPDATE: Accidentul s-a produs în dimineaţa zilei de marţi, 10 iulie, în jurul orei 6.00. Un tren de marfă, încărcat cu combustibil, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un șofer începător.
Potrivit reprezentantilor IPJ Constanța, șoferul, de 19 ani, având permisul de conducere obținut în luna februarie a.c., ajungând la intersecția dintre strada Portului și strada Oituz, nu ar fi efectuat corect virajul la dreapta, mașina fiind lovit de trenul marfar. Mașina a fost târâtă până în apropierea blocurilor ANL. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, şoferul autoturismului scăpând nevătămat. (sursa: mangalia.tv).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply