Diana Buzoianu: Enisala, o cetate încă vie! VIDEO splendid!

0
1270

Diana Buzoianu Photography: Enisala, o cetate încă vie!

The first sight of Enisala can make any passerby wonder about its history.
With a flourishing city that was part of the Northern Loop of the Silk Road, Enisala was a vibrant place on a commercial route, with a strategic fortress to guard it closely.
Today you can still hear the tales of the merchants in the whispers of the wind and that famous Silk Road is now visited by thousands of birds after a long migration, eager to have a rest and a well deserved break in one of the most beautiful surroundings of the region of Dobrogea in Romania.

La prima vedere a Enisalei, gandul te duce la istoria pe care o poartă zidurile acestei cetati. Cu un oraș înfloritor pe porțiunea care facea parte din bucla nordică a Drumului de Mătase, Enisala era un loc vibrant pe o rută comercială, cu o fortăreață strategică care îl veghea îndeaproape.

Chiar și azi încă mai puteți auzi poveștile comercianților, șoptite în adierea vântului, iar faimosul Drum al Mătăsii este acum vizitat de mii de păsări, după o lungă migrație, dornice de odihnă într-una dintre cele mai frumoase regiuni din Dobrogea, România.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


Mangalia News, duminică, 1 iulie 2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply