Arca TV – Emisiune în direct, din studiourile TVR Internațional, București, România! [VIDEO]

0
1041

Arca TV, în direct, din București, 30 iunie 2018Vă prezentăm emisiunea Arca TV, din studiourile TVR Internațional, București, România! 

Un interviu cu Doamna Director TVR Internațional, Cristina Leorenț, despre cum vede TVR Internațional relația cu românii de pretutindeni și colaborarea cu Arca TV.

Corina Dobre ne-a făcut onoarea de a prezenta emisiunea Arca TV, împreună cu Tudor Petruț.

Cristian D Coldea si Natalia Ghilascu au realizat reportajul despre “Be Romanian for a Day” – festivalul românesc din Los Angeles.

Melodii de neuitat cu Maria Buză și taraful George Pătrașcu într-o atmosferă pur românească la restaurantul “La vioara roșie”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Un interviu special, realizat de Andreea Billig cu Andreea Mateescu, coregraf din Houston, Texas, despre cum ar trebui ca fiecare român să promoveze România și despre cum îi învață pe copiii americani hora românească!

Corina Dănilă, despre colaborarea cu Lucian Blaga și Arca TV, în realizarea unor materiale video filmate în Statele Unite.

Interviul Andreei Billig cu Maria Buză, despre actorie, muzică și păstrarea valorilor românești. Nu ezitați să vizitați restaurantul “La vioara roșie”, restaurantul Mariei Buză, dacă sunteți în București! Daca veți urmări emisiunea Arca TV, primiți o surpriză din partea casei!

Daniela Nane, despre experiența ei ca actor la Hollywood și planurile de viitor.
Echipa OK! Magazin România s-a deplasat în Los Angeles, pentru a intervieva românii din California.

Despre Monica Gabor, Alexandra Nechita, “Micul Picasso” al României, Tudor Petruț, Alexandra Stan și mulți alții, într-un interviu cu Ana Maria Indrecan Şimon.

Un interviu cu Adrian Rotaru, un român care a locuit în Hoston Texas și s-a decis să se reîntoarcă în România, și despre cum găsește acum România și cât de mult s-au schimbat românii.

Eugene Buică este un actor și producător de film din Los Angeles, plecat de copil din România. Despre emoția revederii locurilor din copilărie și încercarea de a produce emisiuni TV în România.

Claudia Gutulescu din Londra, ne-o prezintă pe fosta mare handbalistă Alexandra Ursachi. Alexandra a câstigat medalia de bronz la mondialele de junioare din Canada în 2006, a jucat cu Oltchim Rm. Vâlcea in Liga Campionilor, după care s-a transferat in Franța unde și-a încheiat cariera nefericit după trei accidentări consecutive. A părăsit România pentru Regatul Unit, unde la început a spalat vase intr-un restaurant londonez. Astăzi, dupa ani de zile de eforturi și sacrificii, o găsim pe Alexandra fericită și împlinită, în cofetaria ei din Londra.

România a avut un reprezentant la Summitul G7 din Canada, pe Viorel Anghel, proprietarul publicației de limbă română Pagini Românești din Montreal, Canada. Despre cum s-a desfășurat Summitul și multe alte subiecte interesante în interviul realizat de Adrian Ardelean.

Aurel Roșca, chirurg-pediatru din Cernăuți, a reprezentat Ucraina la Congresul Internațional de Chirurgie Pediatrică, care s-a desfășurat în perioada 6-9 iunie a.c. la București. Un reportaj realizat de Marin Gherman de la BucPress Cernăuți, partenerii noștri din Bucovina!

Cele mai frumoase melodii interpretate de Maria Buză vor întregi un spectacol de televiziune al Românilor, pentru Români!


Mangalia News, partener media oficial în Proiectul ARCA TV USA, Houston, Texas.




piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply