Asociația de părinți și conducerea
Școlii Gala Galaction au hotărât ANULAREA PROTESTULUI de sâmbătă!

0
1146

Vom avea o școală! Anunțăm anularea acțiunii noastre de protest de sâmbătă, 9 iunie 2018. Marșul organizat (prin care ne propuneam sensibilizarea opiniei publice și atragerea atenției asupra crizei de spațiu cu care ne confruntăm) nu se mai justifică, în condițiile în care Primăria Mangalia, prin comunicatul din 7 iunie 2018, a prezentat stadiul acțiunilor întreprinse și și-a asumat demararea procedurilor pentru construirea unei clădiri noi pentru unitatea noastră de învățământ.

Apreciem că soluțiile căutate de către administrația publică locală pentru Școala Gimnazială „Gala Galaction” Mangalia dovedesc faptul că situația noastră constituie o prioritate. Așteptăm cu interes orice informație cu privire la etapele ce sunt parcurse în vederea finalizării proiectului și, pe această cale, îi lansăm domnului primar invitația de a ne prezenta, în următoarele zile, detalii cu privire la acest proiect.

Sperăm ca toate procedurile să fie derulate eficient, astfel încât termenul pentru depunerea proiectului să poată fi respectat. Le mulțumim tuturor celor implicați în ducerea la bun sfârșit a acestui demers și apelăm la toate instituțiile implicate să ne susțină, astfel încât să beneficiem cât mai curând de o clădire cu dotări moderne și cu spațiu adecvat procesului educativ.

Considerăm că, după 32 de ani de „provizorat”, se face un act de dreptate, reparator, iar școala noastră, una dintre cele mai vechi instituții de învățământ din Mangalia, este în sfârșit sprijinită în eforturile sale de a oferi educație la cele mai înalte standarde, iar spațiile destinate procesului instructiv-educativ vor deveni încăpătoare și corespunzătoare.

Comunicat de presă transmis de Mihaela Condurachi Popa, președinta Comitetului de părinți de la Școala ”Gala Galaction” Mangalia, 7 iunie 2018. (sursa: Fb).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply