O timișoreancă ”a pus mâna” pe Statuia Libertății! Se mărită cu milionarul celebru care o deține, la New York [FOTO]

0
1500

Iasmina Milutinovici este o tânără din Timișoara, în vârstă de 27 de ani, care se va căsători în curând cu unul dintre cei mai cunoscuți milionari din New York. Ea a organizat o petrecere a burlăciţelor de zile mari şi a petrecut alături de prietenele sale până în zori.

Iasmina Milutinovici se va căsători cu Bradford Hill, omul căruia statul american i-a concesionat Statuia Libertății. Nunta va avea loc pe 2 iunie, la New York, cei doi fiind deja logodiţi. Înainte de marele eveniment, frumoasa blondă, originară din Timişoara, a organizat o super petrecere a burlăciţelor unde a petrecut până în zori alături de prietenele ei. Din fotografii se poate observa că tinerele s-au distrat extrem de bine, organizând totul ca la carte şi punând la punct fiecare detaliu.

Au îmbrăcat halate roz, respectiv viitoarea mireasă unul alb, au servit şampanie şi au decorat camera cu multe baloane colorate care au compus mesajul love.

Distracţia a fost în toi, căci în curând Iasmina Milutinovici se va căsători şi petrecerile între fete nu vor mai avea loc la fel de des ca până acum.

La nunta dintre frumoasa blondină şi Bradford Hill sunt invitate vedete de prim rang din Statele Unite ale Americii, căci multimilonarul este un personaj extrem de influent în lumea showbiz-ului de acolo. Iasmina Milutinovici l-a cunoscut pe viitorul ei soţ, lucrând pentru una dintre companiile pe care el o deţine în New York.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Citiți continuarea aici.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply