Expoziția de artă fotografică “Mangalia, dragostea mea”. Ruxandra Georgescu:
”A fost ziua în care am reușit să-mi îndeplinesc un vis, dar și un prim pas către alte proiecte”

0
1674

Ruxandra Georgescu: ”Bun gasit, dragilor! Dupa cum stiti, ziua de astazi (duminica, 20 mai – n.r) a fost una speciala pentru mine. A fost ziua in care am reusit sa imi indeplinesc un vis, dar si un prim pas catre alte proiecte. Insa, mai presus de toate, vreau sa multumesc din toata inima tuturor oamenilor speciali si binecuvantati din viata mea, care au facut ca toate acestea sa fie posibile, dar si celor care au facut tot posibilul sa fie martori la bucuria acestei zile.

Nu am cuvinte sa exprim ceea ce am simtit azi! Va iubesc si inchin un gand bun catre voi toti! Printre cei care mi-au fost alaturi, mentionez Garnizoana Mangalia, prin Cmdr. Petrica Pirvu, Cercul Militar Mangalia, prin dna. director Liana Naum, Asociația Națională a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere Filiala Mangalia (Ancmrr Mangalia), prin domnii cmdr rtg Constantin Jiva si dl. Mihalache Gheorghe, Emilia Dabu, Tatiana Odobescu, Marius G Chircu, familia care m-a ajutat enorm, dar si tuturor prietenilor de suflet care au contribuit, sau au rupt o bucatica pretioasa din timpul lor, pentru a ma sustine. Dna dr. Anca Bucur, Ana Maria Ana-Maria Perko, Alina Gabriela Grec, Livia Preda, Miha Mihaela Bocioaga, Ramona Ganescu, Marcel Almajanu, Ionel Rugea, Traian MN, Anca Niculescu etc.

PS: Multumesc din suflet colegilor din presa locala si judeteana, pentru promovarea evenimentului! (Mangalia TV, Mangalia News, Ziua de Constanta, Emilian Andrei, Editia de Sud).

Haideti sa iubim cu adevarat Mangalia!”


Mangalia News, Luni, 21 Mai 2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply