Gabriela Apostu: Și totuși…

0
979

   ”Am privit în ochi și am citit neputință. Am privit dincolo de ei și am găsit frustrare și o doză de ură proțăpită la vedere. Frustrarea celui care, cîndva, și-a dorit, n-a avut, iar acum vrea să aibă cu tot dinadinsul, mergînd dincolo de principii și moralitate. Recunosc, acum mă încearcă o reală compasiune (deși ego-ul meu mă pune la zid pentru asta). 

  Trebuie să-ți fi lipsit multe în copilărie. Și toate pentru că iubirea de atunci n-a fost prezentă cu adevărat, lăsînd loc liber tuturor neputințelor să-și facă odihnă în viața ta. 

   Știu că Dumnezeu e prezent și-n tine și asta mă ajută acum să cred că într-o zi, o oarecare zi, te vei așeza în dreptul oglinzii și te vei privi curajos. Și cred că ai calități de care ai uitat. 

   Dincolo de obsesiile pentru ”omul de succes”, se află cu siguranță și omul sensibil și animat de lucruri frumoase, care a eșuat cîndva, dar care poate oricînd să aleagă calea dreaptă.

   Simt că nu ai fost mîndru pentru demersul tău, chiar dacă ceea ce te încearcă la prima strigare e ideea că ai pierdut. Dacă simt bine… și tu simți ceea ce cred eu că simți, dincolo de masca neputinței, sau a ideii de eșec, înseamnă că mai există o șansă: aceea de a te întîlni cu bărbatul din tine și sufletul lui, cîndva rănit. A venit vremea, cred eu, să îl vindeci.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

   Îmi doresc să cred că te mai pot privi în ochi așa cum am făcut-o în urmă cu două zile (deși privirile noastre au fost tăioase), dar de data aceasta să-l pot întîlni pe omul fără mască. 

   Sunt capabilă să-ți zîmbesc cu sinceritate, tocmai pentru că eu cred în oameni și în trezirea lor!

   Să auzim doar de bine.

   Cu sinceritate, 

   Un om”.


Mangalia News, 28.04.2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply