De 1 Mai, șeful CJC, Horia Țuțuianu și ministrul turismului, Bogdan Trif vor merge în Vama Veche

0
1047

REPLICA: Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, a precizat că este oarecum mulțumit de cum se prezintă stațiunile de pe litoralul românesc și a punctat că dacă ar avea de ales, ar face vacanțele tot la plaja în județ. Mai mult, el a spus că știe că au fost și controale și verificări în sudul litoralului care nu au fost cu rezultat pozitiv, dar după ce a vizitat stațiunea Mamaia a concluzionat că, de 1 Mai, totul o să fie pregătit pentru startul sezonului.

„După cum ştiţi, am lucrat o bună bucată de vreme în turism şi pot să spun că nu sunt mulţumit de cum arată litoralul românesc. Sunt părţi bune şi părţi mai puţin bune. Mai sunt zone în sudul litoralului de care nu sunt mulţumit. Am fost prin Mamaia şi consider că staţiunea este pregătită. Am văzut că oamenii lucrează şi cred că la 1 Mai vor fi pregătiţi 100% de deschidere sezonului”, a spus șeful CJC.

Ce face șeful CJC de 1 mai? De altfel, va merge în Vama Veche, precum ministrul turismului, Bogdan Trif, dar va ieși și la iarbă verde pentru a se destinde cu familia.

„Eu îmi petrec minivacanţa de 1 Mai pe litoralul românesc. Voi merge în zona de sud, în Vama Veche, iar duminică voi merge cu familia la iarbă verde”, a precizat Ţuţuianu.

C.C, replicaonline.ro, 27.04.2018.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply