Concurs de angajare la Primăria municipiului Mangalia. Ce posturi sunt vacante și ce condiții trebuie îndeplinite

0
1693

Primăria Municipiului Mangalia, județul Constanța, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, după cum urmează:

  • consilier, clasa I, grad profesional principal – Compartimentul Evidenţa Persoanelor;
  • consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent – Compartimentul Juridic, Direcţia Turism şi Mediul de Afaceri.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

Pentru consilier, clasa I, grad profesional principal: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice, administrative sau economice; vechimea în specialitatea studiilor minimum 5 ani.

Pentru consilier juridic clasa I gradul profesional asistent: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice; vechimea în specialitatea studiilor minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 17 aprilie 2018, ora 10.00: proba scrisă; 20 aprilie 2018, ora 10.00: proba interviu. Dosarele de înscriere la concurs se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Relaţii suplimentare se pot obţine la Primăria Municipiului Mangalia, județul Constanța, telefon 0241/751.060, interior 214. (sursa: ziuaconstanta.ro).


Mangalia News, Luni, 19 martie 2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply