NU IEȘIȚI DIN CASE, DACĂ NU AVEȚI URGENȚE! Un CICLON va aduce precipitații abundente și vânt puternic în tot județul Constanța!

0
7580

 

🔴 ATENTIE!

Conform Reporter Neptun Tv, incepand cu primele ore ale diminetii, judetul Constanta este lovit de un ciclon ce aduce precipitatii abundente si vant puternic, cu precadere chiar pe sudul judetului.

NU IESITI DIN CASE, DACA NU AVETI URGENTE!

Pe timp de viscol se lucreaza pentru a mentine circulatia (atat cat se poate), in special pentru cazuri urgente, dar nu numai. Orice am face, viscolul acopera in spatele utilajelor si nu se va circula ca vara !!!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Suntem in teren incepand cu ora 03:30, cu 6 buldoexcavatoare, 1 telelift cu cupa, 1 freza (zona IAS), 3 sararite cu lame (nu imprastiem material antiderapant momentan, il acopera zapada viscolita si ar fi ineficient, exceptie fac zonele cu panta si caile de acces catre spital, politie, jandarmerie, unde incercam totusi sa imprastiem si material) si 6 autocompactoare cu lame!

Utilajele sunt impartite pe toate zonele orasului, dar va rog sa intelegeti ca este fizic imposibil sa ajunga “in 5 minute” peste tot.

Repet, NU IESITI DACA NU ESTE URGENTA, mai bine ne dojeniti pe noi, dar sunteti in siguranta acasa, decat sa ramaneti inzapeziti pe undeva!

Va asigur de toata bunavointa noastra si de faptul ca utilajele Polarisului sunt in teren, incercand sa mentina posibilitatea de a se circula pe toate strazile din municipiu !

Va multumesc pentru intelegere !

Florin Jianu, Polaris M Holding Mangalia, Miercuri, 28.02.2018.


[subscribe-by-email-form autopt=”true”]



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply